1 2 3 4 ouder »

stev7596 stev7596 13 maart 2012

het eten was matig, niet erg veel en het vlees droog, maar het stomste, de zg gratis welkomsdrankjes stonden gewoon op de bon en de gratis keuze aan bijgerechten ook. al met al 39 euro extra op de toch al niet bijzonder lage prijs. en het was er koud en dat op zaterdagavond. geen aanrader en gaan niet meer terug.

K199 K199 30 januari 2012

Ik heb hier vorige week met 2 vriendinnen gegeten. Helaas was het een vervelende ervaring voor ons alledrie. Bij binnenkomst werd ons beloofd dat we allemaal een glas wijn gratis zouden krijgen. Toen onze gerechten geserveerd werden, bleek dat we er ongevraagd 2 porties rijst teveel bij kregen (let op: 1 portie rijst kost €3). Toen we dit meteen aan de ober-vermoedelijk ook de manager- doorgaven, deed hij erg moeilijk. Hij beweerde dat we wel degelijk 3 porties rijst hadden besteld (wat echt niet zo was) en dat het terugdraaien van de bestelling zou betekenen dat we de wijn niet meer gratis konden krijgen, omdat het dan niet meer rendabel zou zijn. Dit terwijl we allemaal gewoon een hoofd- en bijgerecht hadden besteld. Het liep uit op een lange discussie. Ook al heeft hij het teveel aan rijst uiteindelijk meegenomen en is de gratis wijn toch niet in rekening gebracht, we voelden ons wel belazerd. Mogelijk verklaart dit alles waarom het restaurant vrijwel leeg was op deze vrijdagavond!

Andromeda Andromeda 27 december 2011

Ik sluit me volledig bij de vorige beoordelingen aan.
Ook wij gingen voor 2 curry's en wat brood vooraf. Ook gingen we in op de vraag om wat extra warme groente. Uiteindelijk stonden deze op de rekening voor meer dan 12,= en daarnaast werd alles apart aangeslagen (de rijst, de dipsausjes etc.) We gingen uit van een totaalbedrag van maximaal 50,= (al ruim gerekend) maar we kregen een rekening van 85,=! De eigenaar cq hoofdober gewezen op het belachelijke bedrag voor bv de warme groente van 12,=. (minibakje prut, was niet eens lekker). Hij was zwaar beledigd. Volgens hem was het nou eenmaal duurder eten in dit beste Indiaase Restaurant van de stad en voor kwaliteit betaal je nou eenmaal...
Hij was niet voor rede vatbaar. Jammer dan. Niet slim, want dit soort verhalen doen via allerlei media zoals deze vanzelf de ronde. Niet slim dus.
Kortom, geen aanrader!! Overigens was de kwaliteit van het eten gemiddeld, maar zeker niet slecht.

Marijke_tv Marijke_tv 31 juli 2011

Wij gaan hier nooit meer terug! In eerste instantie lijkt de bediening/eigenaar heel vriendelijk, maar daar kom je later van terug. Als je een 'kip tandoori' bestelt, vraagt de bediening of je een mix van twee tandoori gerechten wilt! Hier wordt later een creatieve eigen (hogere prijs) van de eigenaar door gemaakt. Het gerecht 'kip tandoori' kost ongeveer €15,-, een hele normale prijs voor zo'n gerecht..denk je! Dit gerecht blijkt alleen te bestaan uit wat vlees en salade (twee blaadjes sla). Alle andere ingrediënten, zoals rijst, groenten (wat eigenlijk geen groenten mag heten, maar je betaalt er wel €12,50 voor) komen er allemaal los bij. Dit staat echter niet duidelijk op de kaart en je gaat ervan uit dat als je een gerecht 'kip tandoori' bestelt, je hier in ieder geval rijst en groenten bij krijgt! Dit is dus niet het geval! De bediening vraagt heel sluw wat je er allemaal bij wilt (wat voor rijst, welke saus etc) en je beantwoordt dit met de wetenschap dat het bij de prijs van het gerecht inbegrepen zit! Wij waren uieindelijk €80,- kwijt, terwijl we verwachtten rond de €40,- kwijt te zijn (wat je bij een normale, geen oplichterige Indiaas restaurant kwijt bent)! Wij raden iedereen sterk af om hier te komen!!!

SiebenMarion SiebenMarion 3 mei 2011

De prijs kwaliteit van het eten is hier heel erg ver te zoeken.
We bestelde iets van de kaart, dan komt de ober en geeft je raad en zegt de smaken op elkaar af te stemmen.
We bestelde beide een tandori mix gril, het advies was om niet allebei hetzelfde te nemen dus bestelde mijn vrouw iets anders.
De gerechten worden in zeer kleine schaaltjes opgediend. BV: een schoteltje ijsbergsla, 2 blaadjes met stuk tomaat en één plakje komkommer a 9.36 euro, klein schaaltje reist a 4,25 euro,
klein schaaltje groente werd ongevraagd geserveerd en zou niet worden berekend als we er niet van zouden eten maar gezien de kleine schaaltjes eten neem je er toch van alleen al om te proeven a 12,03 euro enz op de prijzen komt ook nog btw. Totaal moesten we 125,71 euro afrekenen. In eerste instantie hadden we voor 40 euro besteld en dan met een drankje denk je voor rond de 55 euro klaar te zijn.
Pas dus op voor de gladde praatjes van het personeel die alleen bedoeld zijn om je zoveel mogelijk te laten betalen. Wij voelen ons zwaar belazerd.
Wij komen hier nooit meer.

Sherina Sherina 30 september 2010

Het eten was lekker.De bediening is nogal gehaast. Idd, op een sluwe manier worden bijgerechten geserveerd. Toen mijn partner een fles wijn bestelde, vroegen ze dus of ik ook een glas moest hebben! En vervolgens mij raar aankijken tijdens het inschenken. En ik nam een slok, vanaf dat moment zijn ze niet vriendelijk geweest tegen ons. Hallo....dit is 2010....En dan nog, ik bepaal zelf wel wat ik drink en wanneer.
Erg jammer dat het zo moet. Rekening was niet te geloven. Wij komen hier niet meer terug ook al is het eten lekker.

esthertje esthertje 15 september 2010

Ik lees de ervaring die wij gisteravond hadden, geregeld terug hierin deze beoordelingen. We bestelden beiden een gerecht dat op de kaart stond voor 14.50. We dronken ieder twee fris en kregen een rekening van 74,77. Er werd gevraagd wat voor soort rijst we erbij wilden. 2 x rijst á 4,25 werden berekend. Er werd gevraagd of we groenten wilden. Een kleine bakje doperwrtjes en worteltjes (de gemengde groenten) kostte 12,03. Dan nog raita voor 2.83 en naan voor 3.77. Onze hoofdgerechten kostten op de rekening ineens 16.51. Bovendien werd over de gehele rekening nog eens 4.60 tax gerekend. Toen we ernaar vroegen zei de ober dat het een engels/amerikaans systeem was en dat hij niet weet welke prijzen er op de kaart staan. Afijn, een rip off. Vermeld het op de kaart of zeg het, dan weet je waar je aan toe bent, want als ik nu kijk dat een bakje lamscurry met vijf (!) stukjes lamsvlees erin 16.51 kost met niks erbij, dan weet ik dat ik nooit terug ga. En zo waanzinnig goed was het eten nou ook niet. Ik heb bij betere Indiërs gegeten. Ik heb nooit problemen met een hoge rekening maar als ze zo geld uit je zak willen kloppen, krijg ik niet het gevoel dat ze het mij naar de zin willen maken maar dat ik een wandelende portemonnee ben en dan geef ik het liever ergens anders uit.

Cor en Gerda Cor en Gerda 7 maart 2010

In twee woorden: vreselijke ervaring. Afgelopen vrijdag met mijn vrouw bij Maurya gegeten en kan niet anders zeggen dan dat ik mij belazerd voel.

Ondanks de reservering werden wij op een agressieve manier naar binnen geloosd en kwamen in een leeg restaurant terecht. Het interieur oogt gedateerd en de stoelen met "arendskoppen" vormen een gevaar op zich. De overdreven vriendelijke ober adviseerde ons in de gerechten en achteraf blijkt dit de truc van deze zaak te zijn. Door "verschillende smaken van India" te laten proeven onder het mom van "dit is van het huis" lopen wij regelrecht in de val die na het eten aan ons gepresenteerd wordt in de vorm van de rekening: voorgerechten dubbel berekend (zgn voor 2 pers.), 4 kleine schaaltjes rijst a E4,15 per stuk, sausjes "van het huis" voor E3,20 per stuk en ga zo maar door..Zodra we hier wat van zeggen wordt ons op licht onbeschofte wijze gezegd dat "het altijd lastig is in te schatten hoeveel men eet, maar wij wel erg kleine eters waren".

Voor ons was dit eens maar nooit meer en ik wil iedereen waarschuwen alvorens hier een voet over de drempel te zetten: voor dit geld kunt u zichzelf heerlijk laten verwennen in een "echt" restaurant.

Bij Maurya maakt men op een schandalige manier misbruik van haar gasten!

Siegrid Siegrid 7 maart 2010

Dit restaurant heeft een beetje een vreemde setting en een zeer aparte sfeer. Het eten was ok maar niet super goed. De prijs was dan ook veel te hoog voor het geserveerde eten. De gastheer deed inderdaad zijn best maar daar is dan ook meteen alles mee gezegd. Erg jammer want hierdoor ga ik niet meer terug! Geen aanrader!

Bernadine Bernadine 7 maart 2010

Toeristische tent. Website was zeer veelbelovend. Het eten was prima, maar absoluut niet de moeite waard voor de prijs. Rijstbakjes zijn niet inbegrepen bij het gerecht en daarvoor betaal je onnodig een hoop extra. Bedienend personeel was matig. Gastheer deed zijn best, achteraf begrijpen we ook waarom. Van het bedrag vd rekening kun je beter naar een sjiek of hip restaurant. De televisie met Indiase TMF staat goedkoop. Jammer!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Maurya