Vinkeles (the Dylan hotel) over zichzelf

Vinkeles is gevestigd in The Dylan Amsterdam. In het restaurant vindt u elementen terug van de oospronkelijke bestemming, voorheen vestigde hier de bakkerij van het Rooms Catholieke Armenkantoor. Nu is het een warm en sfeervol restaurant aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, de Keizersgracht. Executive Chef Dennis Kuipers combineert in zijn menu het traditionele met het moderne.

KeukenFrans
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken svh Eurotoques

‘Eten in een hotel is doorgaans niet zo'n verleidelijk aanbod, maar dat is in het geval van dit restaurant een ander verhaal.’ In dit ‘leuke en karakteristiek oude pand’ geniet je van de ‘sfeervolle ambiance’, maar bovenal van het ‘waanzinnige eten’. ‘Alle gangen zijn overheerlijk, ‘de gerechten zien eruit als kunstwerken’ en de ‘wijn-spijscombinaties zijn goed in balans’. Reserveer bij mooi weer een plekje op de binnenplaats, laat je verrassen door het Chef's Signature-menu met wijnarrangement en oordeel zelf...

FoodLuc FoodLuc 1 februari 2012

Zeer verfijnde keuken, absoluut de Michelin ster waardig. Inrichting is bijzonder met originele oude ovens en oud-theater onderdelen en verder modern rustiek. Service was prima, on-Amsterdams bij een vol restaurant. Absoluut doen voor een bijzondere gelegenheid!

Bexter Bexter 23 november 2011

Ben hier nu 2x geweest en beide keren was het fantastisch! Iedere gang zag er mooi uit en smaakte heerlijk. Het wijnarrangement is een aanrader en past perfect bij de gangen. Het personeel is heel professioneel en vriendelijk en van het interieur word je ook blij. Kortom een absolute aanrader.

ilikecotesdubeouf ilikecotesdubeouf 4 juni 2011

Paar weken geleden hier gegeten. Een fantastische avond gehad dankzij het zeer goede eten en de wijnkeuzes. Ook het interieur is fantatstisch. Bediening was zeer goed, het enige minpunt is de rekening...

daphnemarloes daphnemarloes 13 mei 2011

Met moederdag kreeg ik van mijn dochter een high wine.... Heerlijke wijnen gecombineerd met prachtige kleine gerechtjes! Een lust voor het oog en een streling op de tong. Prachtige binnenplaats. De bediening wat uiterst vriendelijk en professioneel. Super!

JRoen1985 JRoen1985 11 maart 2011

Spectaculaire zaak... Fantastische bediening, heerlijke ambiance. Een absolute topper van Internationaal niveau!

Geef zelf je mening over Vinkeles (the Dylan hotel)

LunchDiner
MaandagGeopend voor lunchvan 19:00 tot 22:30