| Keuken | Japans |
| Openingstijden | 18.00-22.30, Meld dit restaurant als niet meer open » |
yvonnegroven 9 april 2012 | |
Heel lekker eten, ruime porties en vooral de sushi en shasimi is van zeer goede kwaliteit. De bediening wat apart, maar het nieuwe Japanse personeelslid doet charmant haar best. |
jf73 31 maart 2012 | |
Alweer enige tijd sinds ons laatste bezoekje aan ISSA, maar het was weer helemaal fantastisch. Vriendelijke service, gezellige ambiance, geweldig eten. We zaten ook op het podiumpje achter, vind ik zelf altijd een erg fijn plekje. Beetje privacy, lekker rustig, en toch goed uitzicht op de rest van het restaurant. Heel fijne avond gehad, bedankt weer ISSA! |
mariëtte1 22 februari 2012 | |
Wat heb ik hier heerlijk sushi en sashimi gegeten. Heerlijk verse vis en geweldige bediening. Zeker voor herhaling vatbaar! |
Javas 20 februari 2012 | |
Uitstekend gegeten. De beoordeling goed heeft vooral te maken met de ambiance: ongemakkelijke harde stoelen met een rechte leuning. Dus voor een gezellig en wat langer durend samenzijn niet ideaal. Het zou handig zijn als het restaurant een paar stoelkussens achter de hand heeft voor oudere bezoekers. Joke. |
quirinus 4 december 2011 | |
heel verse sashimi, uitstekende andere gerechten waaronder de salmon salad en tuna salad (alleen wel de saus on the side vragen), en gegrillde groenten zijn een aanrader. Een van de beste in de stad. |
Geef zelf je mening over Issa