| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
brink100 18 december 2011 | |
Eetcafe in Arnhem met maandelijks wisselende kaart. Mooie en lekkere gerechten. Prijzen aan de hoge kant, zeker voor een eetcafe.
Belle Bakels 6 augustus 2011 | |
Voor een eetcafé zeer prima. Eten met zorg bereid, mooie borden en over het algemeen ook nog eens erg lekker. Aardig om eens niet die altijd terugkerende bak friet bij het eten te krijgen maar in plaats daarvan gepofte aardappeltjes met yoghurt-bieslooksaus. Over bieslook gesproken: dat mag wel ietsje minder. Ook de (overigens lekkere) komkommersalade zat er vol mee en dan wordt het wel wat veel. De chocoladetaart als toetje was iets minder (aan de droge kant) en de koffie ontsteeg het gemiddelde niveau geenszins, maar dat schijnt helaas normaal te zijn in de Nederlandse horeca. Huiswijn (wit) was wel weer uitstekend. Ook uiterst vriendelijk - maar niet al te snel - personeel. Al met al een fijne plek om te eten. |
martmart 26 mei 2010 | |
Ik ben een aantal keren in de kroeg geweest, maar ik vind zowel de ruimte als het eten echt niet van kwaliteit. De ruimte is kil het eten echt op eetcafe niveau. Alleen de bediening is soms wel aardig (als ze niet zelf zitten te eten aan de bar ofzo) |
tessamen 3 juli 2009 | |
Vanwege de drukte moesten we langer wachten op ons eten maar er werden gratis mandjes brood met verschilende sausjes aangeboden om de tijd door te komen. Toen het de hoofdgerechten kwamen waren die allemaal goed warm en heerlijk van smaak. Ondanks dat we met een tafel van 12 personen waren. De deserts waren lekker. Iedereen was het er over eens. We hebben echt lekker gegeten. |
Proever33344 7 oktober 2007 | |
Gisteren met een vriendin hier gegeten. Lekker eten en leuke, vlotte bediening. Ik had vis met kokosspinazie, heerlijk. Toe stoofpeertjes met chocoladesaus, mmmmmm. En de prijs valt ook reuze mee. |
Geef zelf je mening over De Kroeg