Eerste paasdag hier gegeten. Met z'n tweeën waren we bijna de enigen. Hoe onterecht. (Niet dat de andere restaurants vol waren; Heusden trekt - althans met de paas - opvallend weinig toeristen, en dat terwijl het aandoenlijk z'n best doet)
Voorgerechten: dik in orde (carpaccio, speciale vermelding voor broodmandje)
Hoofdgerecht: heerlijke vis (dorade, vissstoof) gegeten, puike porties, goed bereid. Aanmerking: een bakje groente - desnoods sla - zou het helemaal af maken.
Dessert nemen wij zelden, maar wel cappucino. Die was te slap, maar dat is-ie bijna overal.
Huiswijn (wit) is prima, biertjeskeuze ook. (Al is Wieckse matig witbier, het lekkerst is Hoegaarden)
Sfeer: in dit soort gelegenheden zitten wij altijd op een klassiek muziekje te wachten (gitaartje, pianootje, kwartetje). Dat klonk er niet, de populaire muziek was echter van het draaglijke soort, en in ieder geval niet te luid.
Wellicht hadden we om andere muziek kunnen vragen, en hadden we het gekregen, want...
Bediening: 10. Met een bijna lege tent misschien niet zo moeilijk, maar ik ben er zeker van dat het dáár niet aan lag... |