Esther Lammers 21 mei 2012 | |
Wij hebben in het drukke Hemelvaartweekend gegeten bij Vincent met 9 personen, waarvan 3 kinderen. Het restaurant is heel sfeervol ingericht met lekkere robuuste tafels en comfortabele stoelen. We hebben heerlijk gegeten, werden zeer vriendelijk bediend en de chef heeft zelfs een klein stukje van het geheim van zijn fantastische chipolatapudding blootgegeven. De kaart is niet uitgebreid, maar zeer gevarieerd en alle gerechten waren heel lekker en prachtig opgemaakt. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt (onder andere in de speeltuin van het naastgelegen vakantieparkje. Als je naar Texel gaat moet je Vincent Eilandkeuken niet overslaan. |
ChristineJansen 16 mei 2012 | |
Wij hebben vaker bij Vincent Eilandkeuken gegeten en ook deze keer hebben wij er weer heerlijk gegeten!Je proeft de passie voor het koken in de verschilende gerechten die worden aangeboden. En ook deze keer was de menukaart uitgebereidt met actuele gerechten. De bijpassende wijnen en de aandacht die je van de bediening en van Vincent en Mirjam zelf ontvangt maakt deze avond compleet. Wij hebben deze keer met volwassenen en kinderen gegegeten en ook daar werd rekening meegehouden en op een leuke manier op ingespeeld. Wij kijken nu al uit naar de volgende keer dat we hier weer kunnen eten.
moniek3 26 april 2012 | |
Heel vriendelijke bediening, creatief en lekker eten en een eigenaar die graag wil weten of we tevreden waren. Ondanks de vele recensies die we hadden gelezen waren we nog steeds verrast door de goede service en lekkere eten. Bij de koffie aan het eind kregen we oudhollands snoep geserveerd en de gerechten hadden altijd net dat beetje extra. Toen ik wilde weten hoe de eigenaar het aloe vera toetje bereidde omdat ik het zo lekker vond, kreeg ik spontaan een potje mee om zelf mee uit te proberen. Als dat geen service is dan weet ik het niet meer. Top tent. |
marhenk 25 april 2012 | |
Wij hebben hier nu voor de tweede keer gegeten en opnieuw was het uitstekend. Wij kozen voor het verrassingsmenu en zijn positief verrast. Niet de gangbare gerechten, maar echt verrassend! Goede producten met een goede smaak en voor een goede prijs. Daarnaast is de bediening vriendelijk en hangt er een goede sfeer. Zeker een aanrader. |
sergej 16 april 2012 | |
Prima gegeten bij vincent. Van de buitenkant zie je niet dat het zo leuk is. Waarschijnlijk komt dit door de naast gelegen snackbar. Welke er ook netjes uit ziet. Hoorde van vincent dat hij er al 8 jaar zit en nu pas voor het eerst er heen gegaan. Had ik 8 jaar geleden moeten doen, in december komen we weer terug bij vincent. |
nienkemoleveld 16 april 2012 | |
In 1 woord verrassend! Gisteren avond als afsluiting van een weekendje texel met zijn tweeën gegeten bij Vincent. Heerlijk gegeten. Eetcafé is in mijn beleving niet de goede benaming dit is een restaurant! Het eten is met liefde bereid en dat proefje. Hier is echt over na gedacht. lekkere smaken verrassende combinaties. vriendelijke bediening iets wat nonchalant maar dat heeft ook zijn charme . We komen zeker terug! |
MarjonF 10 april 2012 | |
Een aantal keer per jaar brengen wij een bezoek aan Texel. Sinds onze eerste kennismaking met Vincent, is dit een vast onderdeel van ons bezoek geworden waar we ons altijd weer op verheugen.
jtehoogesteger 30 maart 2012 | |
Lekker en gevarieerd eten, goede gastvrije sfeer, prettige amicale bejegening. Ik ga absoluut nog een keer terug bij een volgend Texel bezoek. |
Maarten88 28 maart 2012 | |
Gisteren "ere divisie" gegeten. Het verrassingsmenu was in alle gangen snoepen!
ankeantoine 28 maart 2012 | |
Voor 2 weken gelden weer heerlijk een weekje naar texel geweest en daar mag een etentje bij vincent niet ontbreken een aantal jaren terug ook al eens langs geweest en heerlij genoten van het top eten en service die ze geven. Ik heb een gluten allergie en meestal wordt er vaak heel wat gezegd maar uiteindelijk belandt je dan toch weer op de Wc. Maaaaaar iedereen die een gluten allergie heeft moet hierheen. Heerlijk glutenvrij toast bij het eten en... Geen droge schar toast maar uitgekozen met hart en ziel en ook het eten werd met hart en ziel voor me gemaakt. Wehebben heerlijk getafeld op onze huwelijksavond en als toetje kreeg ik een heerlijk glutenvrij broodje mee van vincent helemaal super eeen heeeeeeleeeeedd dikke 10 vooor de kwaliteit en de super bediening! Groetjes anke en antoine monsma |
Geef zelf je mening over Vincent 'Eilandkeuken'