Een aangename verassing, dit restaurant waar je uitstekende producten krijgt voorgeschoteld (de flanksteak!) die met smaak en respect zijn klaargemaakt. Vincent weet waar hij mee bezig is, zowel de spijs als de drank prima in orde. Ambiance is laagdrempelig en joviaal.
Prijs/kwaliteit verhouding een 10+. Ik heb zelden zo lekker en goed gegeten voor een dergelijk lage prijs. Vaak heb ik daar het dubbele of het drievoudige voor betaald. Een echte topper!
Prima eten, mooi om te zien en van uitstekende kwaliteit. Zeer prettige bediening
De ontvangst is heel gastvrij en geeft je direct het gevoel echt een avond uit te zijn.
Beslist een aanrader, wij gaan zeker terug.
Geweldig eten, fijne bediening, erg mooi interieur.
We hadden een lekker voorgerecht, een echt magnifiek hoofdgerecht, een lekker nagerecht, en heerlijke koffie++. En tegen een scherpe prijs.
Als je op Texel bent, en je wil lekker eten, ga dan hier heen. Reserveren is waarschijnlijk handig.