de EilandKeuken in Den Burg
Email : email de EilandKeuken
Restaurant gegevens
Keuken : Bistro, Frans, Hollands
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Brand bier, Ontbijt, Catering, B.N. spot, Kroket, kip, friet, appelmoes, Kind vriendelijk, Kinderen mogen rond lopen, Kindermenu, Honden toegestaan, Entertainment, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Groepen max. : 80, In het park/bos, Kinderstoel, Kinderfeestjes mogelijk, Lactose vrij, Lunch, Magnetron aanwezig voor potjes, Terras, Pannenkoeken, Vrij parkeren, Buiten spelen in het zicht, Speeltuin < 25 meter, Speelhoek/kamer, Makkelijke entree, Begane grond, Invaliden toegangspad, Rolstoel/hulpmiddelen aanwezig, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Singles spot, Ruim opgezet, Afhalen, Televisie / video, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12
Keuken open : vanaf 14:00 tot 0:00. Ma gesloten.
Chef : Iroy van Winsen
Maitre : Mirjam van der Ploeg
Minimum menuprijs : €20.00
Gemiddelde menuprijs : €27.50
Huiswijn per fles : €16.50
Huiswijn per glas : €2.95
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Catharinahoeve, 7.7, Hollands
Op 0.60 km. Geef je mening of word proever en vul een proefformulier in!
Freija, 8.3, Frans
Op 2.71 km. Dit ‘ouderwetse, gezellig ingerichte’ Texelse restaurant is ‘knus, intiem en sfeervol’. De menukaart is beperkt tot vis en vlees, maar...
Het Vierspan, 8.6, Frans
Op 2.72 km. ‘Een pareltje tussen alle toeristenschuren’ van Texel. Je kunt hier namelijk ‘zeer goed eten’: de kaart is weliswaar ‘wat...
De Lindeboom, 7.8, Frans, Brasserie, Europees
Op 2.76 km. Geef je mening of word proever en vul een proefformulier in!
De Smulpot, 7.5, Eetcafé, Bistro, Internationaal, Regionaal, Lunchroom
Op 2.77 km. Van gamba's in knoflook tot huisgemaake saté's, er is 'een enorm aanbod van gerechten' die 'allemaal met zorg zijn bereid'. Daarnaast is er ruime...
Brasserie De Zwaluw, Frans, Hollands, Internationaal, Italiaans, Zwitsers, Brasserie, Europees
Op 3.56 km.
Opduin, 7.3, Frans, Europees
Op 3.75 km.
Restaurants in de buurt
Catharinahoeve, 7.7, Hollands
Op 0.60 km. Geef je mening of word proever en vul een proefformulier in!
De (Hotel De 14 Sterren) Worsteltent, 7.6, Italiaans, Europees
Op 1.34 km. De naam van deze gerenoveerde boerderij staat – gelukkig! – haaks op de ‘stijlvolle sfeer’ die het uitstraalt. ‘Midden in het bos’;...
Osprey, 8.9, Internationaal, Regionaal
Op 2.67 km.
Bruintje Beer, 5.0, Eetcafé
Op 2.68 km. Geef je mening of word proever en vul een proefformulier in!
Cijfers op basis van 7 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
‘Eigenlijk is de naam eetcafé misplaatst’, want deze zaak in de dennenbossen ‘heeft veel meer weg van een restaurant.’ Zo ‘is het aan te raden te reserveren’, is het interieur met ‘mooie tafels en servies verzorgd’ en staan er op de menukaart ‘aparte gerechten’. Er is veel aandacht voor ‘specialiteiten van het Texelse, zoals gegratineerde mosselen en ossenhaas van Texels rund’. Daarnaast weten velen de ‘persoonlijke aandacht van de eigenaren’ erg te waarderen: ze zijn ‘attent en geïnteresseerd op een fijne gastvrije manier’.
Verdeling van de 20 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
MeesterProever - Prima restaurant. Heerlijk gegeten afgelopen weekend. Leuk ontvangst en je merkt echt dat dit restaurant met hart en ziel bedreven wordt. Eten was heerlijk en de wijnen waren ook perfect passend bij de gerechten. Wij zullen bij ons volgende bezoek
aan Texel zeer zeker nog een keer terug keren naar dit restaurant. De benaming eetcafe is dan ook in mijn ogen misplaatst. Dit gaat zeker door voor een echt restaurant.
Niet OK?
Mireille Zeeman - Wat een leuk restaurant! Gezellige ambiance en smaakvol ingericht. Toen wij er waren was het hele restaurant vol. Dit in tegenstelling tot andere restaurants op Texel! Reserveren is dus ook zeker aan te raden! We hebben heerlijk gegeten.
Je kan het zo gek maken als je zelf wilt qua keuzes uit gerechten en de daarbij behorende prijzen. De bediening is correct, vlot en zeer vriendelijk! Als ik de volgende keer weer op Texel ben zal ik daar weer zeker gaan eten.
Niet OK?
pjmvanoort - Een sfeervol ingericht restaurant met een mooie combinatie van hout, modern en klassiek. Gerechten zijn met zorg en liefde bereid, zeer smaakvol en net even iets meer. Bediening is vriendelijk en persoonlijk. Altijd leuk als kok Vincent de gasten
even langskomt. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Een echte aanrader als je op Texel lekker en gezellig wil eten.
Niet OK?
RamziM - The food in general was ok. We ordered a tomato which was less than average with ice cream wiped cream! The wine recomendation was not very helpful. The mushroom entree was very tasty. the lam main dish OK. The peper
jam with the cheeses is must try. We had a bad experience with one of the waitresses which kept forgetting our orders (4 times!). However, the smile of the other waitress which took over made it up. It was also nice to see the cook/owner check on the tables individually.
Niet OK?
peter k - Eetcafe Vincent. Ik kan me 100% aansluiten bij de tot nu toe gegeven commentaren. Een echt lekker restaurant met sympathieke prijzen. We zijn er in een week drie keer geweest. Met name de tarbot gelakt met kalfsjus is
echt een parel op de kaart. En heerlijk om met een zelfgemaakte verse scroppino te eindigen. Je zit tussen de texelaren en als die er massaal zitten dan zal het wel continu goed zijn. Zeker niet overslaan!
Blader door alle meningen
- Een heel bijzonder restaurant op Texel; naast een warm welkom door de gastheer en gastvrouw in dit intieme restaurant midden in de bossen, ook een ongedwongen sfeer, voortreffelijk eten, mooie wijn en veel Texelse én pure gerechten.
Een echte
aanrader is de Chocoladetaart.......Complimenten, wij komen terug!
Niet OK?
avhb - Samen met restaurant Freya onze favoriet van het eiland. Geen toeristenkitsch zoals in de Koog maar een leuke,eigentijdse ambiance,zeer gastvrije bediening en heerlijk eten. De benaming eetcafe doet dit restaurant geen eer aan,en doet waarschijnlijk ook niet vermoeden dat reserveren
aan te raden is!
Niet OK?
Proever50945 - Al meerdere keren hier mogen eten.
Bediening door Vincent en Miranda is uitstekend.
Voorkomend, vriendelijk, kindvriendelijk ook en oplettend.
Het eten is heerlijk.
Ik zal niet proberen elk gerecht te beoordelen maar alle gerechten die ik tot nog toe heb mogen eten aldaar
waren goed.
Laatstelijk de verse asperges die zo je mond in glijden en heerlijk sappig en mals zijn.
Alle waar naar zijn geld en hier is de waar het geld dubbel en dwars waard!
Kom er zeker nog terug.
(tipje: zie de reclame die in de Texelse bioscoop wordt gemaakt!)
Niet OK?
Proever55263 - Met de kerst naar Texel in de buurt van Den Burg en ja waar eet je dan? Even op internet gekeken en Eetcafe Vincent gevonden. Op 2e kerstdag schoven we aan en kozen alle 3 voor het thema menu: "alle
goede dingen komen in 3en". Als voorgerecht namen we vis, als hoofdgerecht vlees, wat er uiteindelijk zou volgen was nog een verrassing. De gerechten waren mooi opgemaakt en we hebben heerlijk zitten smullen!!! Goed bediening, attent, prima atmosfeer, kortom een echte aanrader!!
Niet OK?
Proever52525 - Afgelopen weekend zijn we met vrienden voor het eerst op Texel geweest en de tweede dag bij Vincent gaan eten. We hebben werkelijk genoten van hetgeen geserveerd werd. Alles was van een uitstekende kwaliteit en dat voor betaalbare prijzen. Ook
de bediening door o.a. Mirjam was uitstekend. Het persoonlijke tintje wat Vincent geeft aan zijn klanten door hier en daar een praatje te maken over bijvoorbeeld muziek, vonden we bijzonder. Alles zodanig dat we de ook de derde dag (en laatste mogelijkheid) weer een bezoekje hebben gebracht. Wederom alles geweldig. Eetcafé is een kwalificatie die hen eigenlijk tekort doet als het gaat om kwaliteit en benadering. Bij een volgend bezoek aan Texel gaan we zeker weer genieten bij Vincent.
Blader door alle meningen
Proever51882 - Vorige week een paar dagen naar Texel geweest en met behulp van www.iens.nl een aantal restaurantbezoeken voorbereid. Dan kom je uiteindelijk de recensies tegen voor Eetcafé Vincent en dan denk je: dat kan niet waar zijn. Acht recensies en stuk
voor stuk "uitstekend". Wij dus daarheen en ik moet zeggen: geen van de vorige recensenten heeft gelogen. Het is daar werkelijk goed toeven. Uitstekende locatie aan de duin- en bosrand, vriendelijke bediening (niet stijfjes) en geweldig eten. Het gaat te ver om wat wij gegeten hebben te beschrijven, maar neem aan dat alles prima was. Een (na)gerecht wil ik toch even apart vermelden: "boter, kaas en eieren". Een leuk opgediende combinatie van Texelse kazen vergezeld door wat roggebrood en appelstroop (!?). Heel apart en bijzonder smakelijk, zeker met een lekkere rode port erbij. Hulde aan Mirjam en Vincent en wij komen zeker nog eens terug, maar zullen jullie ook aanbevelen bij vrienden, familie enz.
Niet OK?
Proever42110 - Ik ben bepaald geen meeloper, en al helemaal niet als het om eten gaat, maar wederom krijgt eetcafe Vincent een uitstekend! Het eten is gewoon heel lekker! Of je nou kiest voor de slibtong, varkenshaas lamskoteletten of sate, alles is
met zorg en smaak bereid. De groente en salades die worden geserveerd zijn vers en ook gewoon heel lekker!
Een echte aanrader is het karnemelkijs, vers gedraaid volgens Haags recept!
Wij hadden het geluk dat we op nieuwjaarsdag te gast waren bij eetcafé Vincent want we werden getrakteerd op champagne en live muziek! Deze zomer zal er ook een Loungeterras worden gebouwd! Wij waren unaniem: eetcafé Vincent is uitstekend en we hopen dat Vincent en Mirjam nog lang op deze wijze door blijven gaan, dan zien ze ons gegarandeerd terugkomen! Misschien nog een tweede zaak aan het strand????
Niet OK?
Proever39766 - Zaterdag jl met vier volwassenen, drie kids (en een hond) bij Vincent gegeten. Was mijn derde keer. De salade met Texelse geitenkaas, de hertenbiefstuk evenals Tira misu waren verrukkelijk! De persoonlijke aandacht van Vincent en Meriam zijn prima; attent en
geinteresseerd op een fijne manier. De gerechten zien er prachtig uit; er wordt veel zorg en aandacht aan besteed. Gewoon top!
Niet OK?
Proever36730 - Eetcafe Vincent is echt een aanrader als je op Texel bent.
Prachtige ,smaakvolle gerechten geserveerd in een gezellige atmosfeer op een van de mooiste plekjes op Texel.
Niet OK?
Proever33358 - Ik ben met mijn opa, oma,zusje en mijn neef en nichtje op vakantie geweest op texel.Wij zijn bij Vincents Eetcafe' wezen eten.
Het is een super super leuk restaurant. Wij hebben heel heel heel lekkar gegeten.Er wordt ook heel goed bedient.
Wij hebben er in deze vakantie 2 keer gegeten .Het is echt heerlijk.Het is er ook erg gezellig.Vlak naast het eetcafe' is een spaaltuin.Daar kun je heel leuk spelen.Ik hoop dat wij nog een keer op vakantie gaan naar texel en dat wij dan zeker nog een kaar maar dit super super super leuke restaurant gaan.Groetjes: Anne Weijman.
Blader door alle meningen
Proever31025 - We hebben er weer heerlijk gegeten en heel gezellig tot snel. Rein en joke Voogel
Niet OK?
Proever31032 - Ongekende services en bediening. Het eten smaakt zo goed dat als je een keer op texel komt, moet je hier eten. De opmaak van het eten en dan de smaak. Ik hoop dat het eetcafe deze hoge kwaliteit vol kan
houden. De prijs valt bijzonder mee voor het eten wat je krijgt. Succes.
Niet OK?
Proever30839 - Wij komen regelmatig in dit restaurant. We genieten elk moment als we er zijn en iedere keer weer mijn voorkeur gaat daar de carpaccio die is heerlijk!!! De omgeving is leuk en het restaurant is erg warm aangekleed. Ik zou
zeggen moet je proberen groetjes xx Anne-Martine van Kralingen
Niet OK?
Proever30004 - heerlijk eten in een gezellig en gastvrij restaurant, waar de service en de prijs kwaliteit verhouding goed is,een aanrader dus!
Niet OK?
- Eetcafe gelegen in het groen van de dennen op Texel. In alle rust lekker eten.Gepresenteerd door een professioneel team. Verse ingredienten en een wisselend aanbod. Tip: Gegratineerde mosselen!