L'Incontro doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €15.00 | |
| Huiswijn per glas | €3.00 | |
| Openingstijden |
| |
Wat begint met een warm welkom en een glaasje prosecco, eindigt met huisgemaakte tiramisu, panna cotta, torta al limone of gewoon met een echte Italiaanse espresso. De chefs hebben duidelijk liefde voor het vak en bereiden alle klassiekers met die heerlijke, authentieke smaken. Het decor mag wel wat aantrekkelijker. Maar ach, voor het eten kom je sowieso terug.
onno1978 10 maart 2012 | |
Van de week (restaurantweek) bij L'Incontro gegeten met mijn schoonouders en vriendin. Het eten was fantastisch en we hebben in het bijzonder erg genoten van de pasta met truffel. Porties zijn ruim voldoende/groot. Ik was al een tijdje niet geweest, maar dit blijft voor mij een parel in de buurt van het Vondelpark. Service was ook perfect. Aardige dame in de bediening en ook de eigenaar kwam af en toe vragen of alles naar wens was. Wij komen hier zeker weer terug! |
DAPIX 8 maart 2012 | |
Voortreffelijk papardelle 'l incontro gegeten. Wel vind ik dat er teveel mensen in de beschikbare ruimte zitten. De bediening is zeer vriendelijk, snel en gedienstig. Wij waren verwonderlijk over de prijs en de kwaliteit/versheid van het eten. |
bschansman 30 januari 2012 | |
Goed - nadat wij aan de overkant op een vervelende manier waren afgepoeierd, was het een verademing om bij L'Incontro te worden ontvangen. Niet gereserveerd, toch binnen 2 minuten een tafel, met uiterst vriendelijke bediening en ook nog eens erg lekker eten. Zeer aan te bevelen! |
Rak 20 januari 2012 | |
Mijn favoriete Italiaan in Zuid. Kom er al jaren en heb er afgelopen week weer de voortreffelijk papardelle 'l incontro gegeten. |
edwin12 14 januari 2012 | |
Pasta uit een pakje, vlees te gaar en amper warm, gamba's redelijk, maar veel te duur voor wat er geboden werd. A la carte eten met een groepje van 9 werd niet in grote dank afgenomen. Ik vind het niet ok, dat de bediening allen Enegls spreekt. |
Geef zelf je mening over L'Incontro
| Maandag | van 11:00 tot 23:00 | |
| Dinsdag | van 11:00 tot 23:00 | |