TheJ 24 juli 2011 | |
Een rampzalige kennismaking met Swingin Safari op de The Hague African Festival. Na bijna een uur in de rij gestaan te hebben bleek het vlees en de groenten op te zijn. Alleen nog maar rijst met rijst en tomatensaus en hier wilde de dame die het eten verkocht het volle pond voor vangen. Echt een stelletje amateurs! |
verslaggeefster 4 juli 2010 | |
Goed Afrikaans restaurant met heerlijke vleesgerechten. Mals vlees, heerlijke groenten en lekkere wijn. De gastvrijheid is voortreffelijk. Wil je een keer een avond Afrika beleven...ga naar dit fantastische restaurant! |
Futotta 28 juli 2009 | |
Heerlijk gegeten, gezellige tent. Goede service en erg goed verzorgd. Helemaal tevreden. Eigenlijk een beetje bij toeval tegen dit restaurant aangelopen maar wel een hele mooie ontdekking! |
Proever62203 19 juli 2008 | |
Bijzonder vriendelijke bediening, swingende muziek en lekker eten. De vele Afrikaanse gasten maken deze leuke ervaring compleet.
JeroenO 6 maart 2008 | |
Bijzondere ervaring; voor de 1e keer Afrikaans eten... Jongeman achter de bar is zeer klantgericht. Trots op de producten uit de keuken en van achter de bar. Helpt geduldig met de keuze. Gezellige drukte van veel stamgasten. Eten is heerlijk: De met passie bereide sauzen zijn verfijnd. Zeker het bezoeken waard! |
Geertjea 10 augustus 2007 | |
Lekker gegeten, voor een heel gunstig prijsje en prima enthousiaste bediening. Sfeer was gezellig, komen we zeker nog een keer. |
Proever59381 9 april 2007 | |
Een wat kale zaak, waar we lange tijd de enige eters waren. Wel wat gasten aan de bar, vol sterke verhalen.
Proever55481 9 januari 2007 | |
Friendly, warm atmosphere, takes forever to serve the food, sometimes even an hour but it is really good. If you have patience and like good African food, this is the place. |
Proever43566 21 december 2006 | |
Het restaurant is niet echt ontdekt, wat erg jammer is. Ik denk dat dat komt omdat het altijd leeg is en qua verlichting best donker. De bediening is vriendelijk en lekker normaal, niet te formeel of opdringerig. De zaak is rustig, en ook wij hadden absoluut geen last van de bargasten.
Proever47473 4 juni 2006 | |
Lekkere en vullende gerechten, geserveerd door vriendelijk personeel. Met z\'n tweeën namen we een buffet van drie gerechten en drie bijgerechtjes, wat voor goede eters méér dan genoeg was!
Geef zelf je mening over Swingin Safari