KeukenFrans, Regionaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje Eurotoques

wijnkenner7 wijnkenner7 23 april 2012

Aangetrokken door de goede recenties uiteindelijk een keertje gaan eten in Bistro Charlot. De keuken is matig; ze nemen er echter de tijd voor om iets klaar te maken. Tempo van de bediening zwaar onder de maat. Veel zaken op de kaart waren niet beschikbaar. Bij een bistro dachten we aan een eenvoudige keuken met een simpele prijs. de eenvoudige keuken klopt; ondanks dat men zegt dat ze de beste streekgerechten gebruiken. De prijs is niet simpel; wij vonden het zeer aan de prijs voor de geboden kwaliteit. Geen aanrader. We vragen ons af of de kwaliteit zo verschillend kan zijn als vele andere recensies doen geloven.

Joostdineert Joostdineert 1 maart 2012

febr 2012 bij Sharlot gegeten in gezelschap van vier. Ontvangst en verwelkoming is hartelijk jammer dat de zaak (donderdag) nagenoeg leeg was. Seizoensmenu (3 gangen a EUR 35,-, a la carte ligt stuk hoger) wordt verzorgd gepresenteerd en voorzien van Amuse. Bereiding (kwaliteit en garing) was zeer goed, van de schelvisfilet zelfs uitstekend te noemen. Dosering vind ik minimaal waardoor aanvulling met garnituur (tegen stevige meerprijs) wenselijk is. Ander minpunt is dat er voor tafelwater betaald moet worden. Wijnen zijn goed gekozen en worden netjes gepresenteerd. Conclusie: Interieur oogt als een bistro maar er wordt kwalitatief erg goed gekookt hier voor een prijs die nog acceptabel is

simo2n simo2n 23 mei 2011

De keuken is echt uitstekend. Maar aantal zaken daarom heen halen dat niveau niet. Tempo van de keuken is zeer traag.
Entree muf, toiletten onder de maat. Aankleding niet onze smaak, haal de helft de boeken en de platen aan de muur weg en je hebt meteen een stuk frissere uitstraling. Bediening vriendelijk, wijnadies goed. Naam bistro is vreemd. Kaart heeft (gelukkig) weinig met bistro te maken. Tempo dus ook niet.. Niet dat e snel wilden eten, maar tussenpozen van 1,5 uur zijn echt te lang... Menu's gaan duidelijk sneller dan a la carte. En aan vis was er op zondagavond eigenlijk geen keus meer, tussen overhandigen en menukaart en opnemen bestelling, bleken de laatste viskeuzes op buiten kreeft. Houd van vers, maar dan is de inkoop toch niet op orde. Goed is de aandacht voor duurzaam/biologisch. Met aantal aanpassingen kan dit echt een topzaak worden!

Mes&Vork Mes&Vork 18 april 2011

Neem de tijd voor een uitgebreid verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Garantie voor een fijne avond. Inrichting moet je van houden en voor zo'n heerlijke lange avond zouden de stoelen nog net iets geriefelijker kunnen maar de lekkere kunsten van de keuken en met zorg gekozen wijn maken dat helemaal goed.

Groentje Groentje 21 februari 2011

Zaterdag 19 februari jl. heb ik bij bistro Sharlot met mijn familie gegeten. De verwachtingen bij iedereen waren hoog gespannen. Helaas viel de smaak van het eten tegen. De opmaak van het eten heeft volgens mij net te veel de prioriteit en dat kan ten koste gaan van de smaak. Bovendien hebben wij 1 1/2 uur op ons hoofdgerecht moeten wachten. Was net even te veel van het goede. Het restaurant heeft overigens wel een gezellige uitstraling en de bediening is ook correct.

Geef zelf je mening over Restaurant bistro Sharlot

Maandagvan 18:00 tot 21:30