| Activiteiten | Bezorgen |
| Keuken | Halal & Internationaal |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
Gisteren hier gegeten, en genoten van superlekkere gerechten en wijnen. Vriendelijke enthousiaste bediening, die ook nog iets zinvols weten te vertellen over wat je eet en drinkt! Voor herhaling vatbaar!
Al weer even terug, tijdens onze vakantie, zijn wij bij Den Dieje wezen eten. We kozen voor het verrassingsmenu met wijnarrangement. Het was een ware verrassing. Topper was de bresse-kip in truffelsaus samen met de ZuidAfrikaanse chardonnay. De smaken gingen naadloos in elkaar over en versterkten elkaar. We vonden de bediening goed en gezellig. Kortom: wij raden dit adres aan iedereen aan.
Prettig interieur en leuke bediening. Kwaliteit van het eten is over het algemeen goed, maar soms hebben ze een 'off-day' en dan gaat alles culinair mis. En a.u.b. hou op met dat zogenaamde moleculair koken, daar ga ik wel voor naar Ivy is Rotterdam, maar hier lijkt het meer op goedkoop effectbejag en is het resultaat niet om over naar huis te schrijven.
Den Dieje hanteert eigenlijk een te hoog prijsniveau
Voor een avondvullend eet programma bent u hier zeker op de goede plaats.
Meerdere malen wezen eten en altijd menu op culinair niveau in een leuke sfeer. Een verrassingsmenu is hier nog echt een verrassing. De ster staat hier gewoon in de keuken en dat proef je.
Ik heb hier inmiddels meerdere malen gegeten en steeds was het eten top en prima in orde. Bij het laatste besoek op 29-1 vonden wij de bediening onder de maat. Zaken liepen niet goed. Alle gasten kregen een amuse terwijl wij werden overgeslagen, bestelde wijn kwam niet door etc.
Nogmaals het eten is voortreffelijk maar de bediening mag wat aangescherpt worden.
Wat ik vooral jammer vindt is dat ik voorafgaand aan di schrijven dit persoonlijk heb gemeldt aan het restaurant middels een keurige e-mail
Tot op heden geen enkele reactie en dat vind ik dus niet kunnen !!!
Schrijf zelf een recensie over Den Dieje
Schrijf hieronder je recensie over Den Dieje. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.