22 recensies

14 september 2008

Heel erg goed eten. De bediening is niet snel, of je nou afhaalt of ter plaatse eet, maar dat proef je ook aan het eten. Hier doen ze aan 'precisiekoken': alles is precies gaar, precies warm (dat gaat vaak mis bij traiteurs, waar het eten dus al vantevoren bereid is) en de porties zijn precies genoeg. En het is precies zo lekker dat je er de volgende dag weer heen wilt. Het taartje met gerookte provolone en bospaddestoelen is zo uit de hemel komen vallen.

Proever80994
Proever8099...

4 augustus 2007

Wilde er eten maar hoorde op antw.app dat ze eind september pas weer open zijn. Wat fijn dat mensen in de horeca kunnen genieten van een vrije zomer! Wij kunnen wel wachten tot oktober.

Proever29521
Proever2952...

31 juli 2007

Wat denk je nou? Ik probeer te reserveren voor zaterdag, verneem ik via het antwoordapparaat dat ze gesloten zijn tot eind september :-(.

0 van de 2 proevers vinden dit nuttig.
Angelique N.G. van Houten
Angelique N...
Expertproever

22 juni 2007

Heerlijke eten, echt ambachtelijk gemaakt. Vriendelijke mensen. De wortels met oranje saus, de polenta en de brood lasagne zijn zalig.

Proever62125
Proever6212...

19 februari 2007

het beste vegetarische restaurantje dat ik ken. bijzonder intieme sfeer. geweldig smakelijk eten, echt alles is lekker. heel erg sympathieke mensen, die hun werk met liefde doen. en het is nog eens goedkoop ook..

Proever57389
Proever5738...

10 mei 2006

Gisteravond heb ik met een vriendin een \'lunchbox\' (met compleet menu...) bij mij thuis gegeten: uitstekend! Als toetje: chocoladetaart en cheesecake. Zalig! Deze zaak geeft eindelijk de vegetarisch keuken een goede naam!

Pasky
Pasky
Proever

10 februari 2006

Na verschillende lyrische verhalen over Olive & Cookie gelezen te hebben, heb ik eindelijk zélf kennis kunnen maken met de heerlijke kookkunsten van Petr en Sandra.
Het eten, en dan met name de polentataart, de kikkererwten, de tofu en de broodlasagne, was super! Allemaal vol van smaak maar zonder balans te verliezen.
De service was bijzonder vriendelijk. Petr legde met een duidelijke liefde voor zijn gerechten alles uit wat we wilden weten. Erg leuk om te zien.
Olive & Cookie is een absolute aanrader voor iedereen! Ik kom zeker vaker langs.

Proever43366
Proever4336...

4 januari 2006

de ongekroonde parel van de pijp! Aan de houten tafel genieten van de met liefde klaargemaakte gerechten. Sandra en Peter koken de sterren van de hemel. We zijn intussen verhuisd van de Pijp naar Centrum, maar we rijden graag een stukje verder om te kunnen genieten van de geitenkaas perentaartjes! Wat ons betreft een \'huiskamer\' michelin ster waardig! Alex & Jetteke

Proever42115
Proever4211...

23 oktober 2005

Sinds kort haal ik hier minstens een keer per week het fantastische eten. Hier wordt echt met zorg en liefde gekookt. Ieder gerecht zorgt voor een kleine smaakexplosie. De hartige EN zoete taarten zijn van een fabuleus niveau. Ik hoop alleen dat niet IEDEREEN deze traiteur ontdekt.... (Je kan ook eten aan een houten tafel, maar een echt restaurant is het niet...). Ik ben zelf geen \'hardcore\' vegetarier, maar zou dat door Olive & Cookie bijna worden.....

roelandvdh
roelandvdh
Expertproever

13 juli 2005

Heerlijk eten. Peter en Sandra koken met LIEFDE. Mijn favoriet: de sperciebonen met sesam..... En wat een schatten!

Proever36324
Proever3632...