| Keuken | Italiaans |
| Huiswijn per fles | €16.80 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 17.00-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Panda1 16 november 2011 | |
Heb hier afgelopen zondag weer heerlijk gegeten. Wij komen hier regelmatig en reserveren altijd, vooral in het weekend is het er erg druk. Ze hebben een uitgebreide kaart, maar wij gaan meestal voor de specialiteiten die niet op de kaart staan. Zondag heb ik een heerlijke ossenhaas op met een rodewijnsaus met venkel en dan lekker die pittige spaghetti erbij!
ornik 13 november 2011 | |
gisteren gingen mijn man in ik daar eten op 12-11-2002
vroege-eter 11 juli 2011 | |
Het personeel zat uitgebreid te zonnen en te drinken op het terras voor een joekel groot bord waarop "OPEN" stond, maar ons werd geweigerd om te gaan zitten of maar een drankje te krijgen want ze gingen pas over 15 minute open. Slechte mentaliteit, slechte service, zien ons nooit meer |
Theo_r 13 juni 2011 | |
Kwaliteit eten prima. Sfeer heel prettig zolang alberto er niet is. Hij is opdringerig en soms zelfs beledigend naar gasten. Als wij hier willen gaan eten bellen we altijd eerst od alberto er is die avond.
anneke dirkx 27 februari 2011 | |
Het eten is hier lekker, maar een uur wachten voor twee eenvoudige gerechten is toch de limit. Dat was de laatste keer, dat we hier aten.
Geef zelf je mening over Ristorante Sicilia