KeukenItaliaans
Openingstijden17.00-22.30

Panda1 Panda1 16 november 2011

Heb hier afgelopen zondag weer heerlijk gegeten. Wij komen hier regelmatig en reserveren altijd, vooral in het weekend is het er erg druk. Ze hebben een uitgebreide kaart, maar wij gaan meestal voor de specialiteiten die niet op de kaart staan. Zondag heb ik een heerlijke ossenhaas op met een rodewijnsaus met venkel en dan lekker die pittige spaghetti erbij!
Er hangt altijd een gezellige sfeer, zodat je je er meteen thuis voelt.
Kortom dit is echt een aanrader voor iemand die lekker Italiaans wil eten voor een goede prijs met leuke en gezellige bediening.

ornik ornik 13 november 2011

gisteren gingen mijn man in ik daar eten op 12-11-2002
we kwamen binnen werden er in een hoekje gestopt bij de keuken.
daar begon it al mee
dus we bestelde een wijntje en daarna 2 voor gerechten een keer spagehetti carbonara en een keer esgargots.na een half uur kwam de bediende even zeggen dat mijn man geen spagetti carbonara kon bestellen omdat de kok het te druk had???? ze stonden met 4 man in de keuken en in het restaurant waren ongeveer 15 man of minder wat een service grrrrrr

dus mijn man geen carbonara of ie dan iets anders wou nee zei mijn man
toen na ongeveer een kwartier kwamen mijn escargots heerlijk dacht ik.
dus ik begon samen met mijn man aan de esgargots.ewwwwwwwwwww
de esgargots waren niet gaar en de boter waar ze in zaten was klink klaar ollie?? dacht die horen toch in knoflookboter of kruidenboter te zitten???? nee hoor gewoon in ollie niks geen kruiden
at ze op uit fatsoen.
toen het hoofdgerecht maar goed dat het aleen maar pizza was.
was niet te vreten geen smaak gewoon erop gekwakt
kei hard heb het gewoon laten staan mijn man ook.grrrrrrrrrrrr

dit doet niet goed aan dit restaurant echt nie
eff lekker eten dus mooi niet hier komen we nooit van ze leven niet meer dus dit is echt geen aanrader
nou en gezellig is het ook niet slechte bediening ook

vroege-eter vroege-eter 11 juli 2011

Het personeel zat uitgebreid te zonnen en te drinken op het terras voor een joekel groot bord waarop "OPEN" stond, maar ons werd geweigerd om te gaan zitten of maar een drankje te krijgen want ze gingen pas over 15 minute open. Slechte mentaliteit, slechte service, zien ons nooit meer

Theo_r Theo_r 13 juni 2011

Kwaliteit eten prima. Sfeer heel prettig zolang alberto er niet is. Hij is opdringerig en soms zelfs beledigend naar gasten. Als wij hier willen gaan eten bellen we altijd eerst od alberto er is die avond.
Al het overige personeel weet je prima te bedienen en weten wat ze doen. Sicilia biedt de gast de mogelijkheid om echte specialiteiten te proeven! Heerlijk, vooral de vleesgerechten

anneke dirkx anneke dirkx 27 februari 2011

Het eten is hier lekker, maar een uur wachten voor twee eenvoudige gerechten is toch de limit. Dat was de laatste keer, dat we hier aten.
Tip: krimp die menulijst zodat de kok het weer aankan!

Geef zelf je mening over Ristorante Sicilia