Echt lekkere lunch gehad. Lekker broodje zalm; heerlijke champignonsoep en prima tomaten geitenkaas tompouce. Gezellig ingericht. Akoustiek helaas beroerd, daar moeten ze wat aan doen. En je moet niet opkijken van de aparte bediening. Maar ze doen hun best!
Nu al paar keer gelunched. Leuke ontwapenende sfeer waar het prettig toeven is. En ja dan gaat er wel eens wat fout bij deze bediening, maar wat geeft dat. Geef je er aan over en je hebt een paar leuke ontspannende uren, waarbij het eten van de leuke kaart, lang niet slecht is.
Om ons dagje winkelen te beginnen zijn we hier koffie gaan drinken, en omdat het zo leuk was aan het eind van de dag ook thee gaan drinken. Je wordt welkom geheten en uit je jas geholpen, waar heb je dat nog? De bediening is leuk en snel. Bij de koffie een heerlijk speculaasje. De appeltaart kwam net uit de oven en was ook erg lekker. Het is ook een heel prettige, lichte ruimte om te zitten.
Een bijzondere ervaring gezien de aandoenlijke en welwillende bediening. Op de menukaart is \"De onthaasting\" de moeite waard, een combinatie van kleine broodjes voorzien van zalm, vleeswaren, kaas en salade. Leuk achterterras beschikbaar.
Wat een ontzettend bijzondere lunchroom. Ongelofelijk ontwapende ober, leuke muziek en mooie kunst aan de muur. En erg lekker geluncht. Ik kwam er vanuit het station toevallig langs, maar ik kom hier zeker terug.