Eetkamer Van Zanten over zichzelf

De naam duidt precies aan waar het bij Van Zanten om draait: het thuisgevoel. Niet voor niets neemt een grote stamtafel met twaalf stoelen een prominente plaats in. Hier kan iedereen aanschuiven om te eten. Of het nu gaat om een snelle maaltijd of uitgebreid dineren; lekker eten, gezelligheid en een aangename, ongedwongen sfeer staan voorop. De keuken is mondiaal georiënteerd.

ActiviteitenRestaurant, Afhalen
KeukenInternationaal & Wereldkeuken

3 mei 2013

Heb hier met een groep van 8 mensen gegeten. Spannende kaart, heerlijke gegeten. Prijs/kwaliteit was boven verwachting. Bediening was gastvrij. Porties waren rijk, maar daardoor geen ruimte meer om dessert te kunnen proeven

Gegeten op: 6 april 2013.
TVZ
TVZ
Topproever

18 februari 2013

We hebben hier heel gezellig gegeten. De kaart is bijzonder en gevarieerd. Gerechten zijn met zorg bereid. Er zijn ook mooie vegetarische gerechten. De gastvrouw is allerhartelijkst.
kortom: een echte aanrader. Ook de koffie is goed! (Dat wordt nog wel een vergeten)

Gegeten op: 17 februari 2013.
erasma
erasma
Meesterproever

18 februari 2013

Prima restaurantje, fris en gezellig. Na een prettige ontvangst bekeken we de kaart die ook aan vegetariërs genoeg biedt. Tafelgenote nam vooraf de Tartaar van Gamba en ik het Buideltje filodeeg met geitenkaas. Beide een zeer goede start. De gekonfijte eendenbout met een stamppotje zuurkool is heel lekker, de katenspek was helaas te zwart gebakken. De porties zijn royaal te noemen. Een mooi glas Chileense Chardonnay begeleidde de maaltijd, maar was met € 4,15 p/glas wel prijzig.
Wie als dessert het Koffieschaaltje "De Eetkamer" neemt, maakt er dan helemaal eenfeestje van. We komen terug !

Gegeten op: 17 februari 2013.
Frelly
Frelly
Proever

27 januari 2013

Met partner en zoon van 10, op zaterdagavond gegeten. Altijd weer een uitdaging om met een kind in uit eten te gaan...De bediening was prettig: beleefd, niet opdringerig, op de hoogte van de kaart én (niet onbelangrijk) mét humor! Prima gegeten, goede vis, mooie smaken en geen overvolle borden vol kwantiteit. Maar kwaliteit, zoals het hoort. Huiswijn is Siciliaans. Altijd fijn.
De prijzen van de gerechten zijn iets aan de hoge kant, maar we zijn in Nederland helaas niets anders gewend. Dus voor Nederlandse begrippen 'gewoon'.
Verder is Eetkamer van Zanten een leuk, ontspannen restaurant, ook op de zaterdagavond.

Gegeten op: 26 januari 2013.
eveline13
eveline13
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

12 januari 2013

Wil je lekker ongedwongen eten tegen een goede prijs, dan is dit een goede keuze. Het is heel gezellig om af te spreken in het café dat er naast zit om daar een drankje te doen. Wanneer je wil gaan eten, kun je zo door de keuken naar de Eetkamer toe. Het is er gezellig, je zit op lekkere stoelen en het eten is prima. De kaart wisselt elke zes weken, dus het verveelt nooit. Ook voor vegetariers wordt gedacht. We zijn er ook een keer met de kinderen geweest en ook dan denkt de bediening goed mee wat lekker voor ze is. En zo nodig wordt een gerecht voor ze aangepast. Helemaal goed dus!

Gegeten op: 11 januari 2013.
Suzannepanne
Suzannepann...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Eetkamer Van Zanten

Schrijf hieronder je recensie over Eetkamer Van Zanten. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:30 - 22:00