Erg lekker gegeten in dit restaurant, leuk concept. Variƫrend aanbod van leuke gerechten uit verschillende culturen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en in de binnenstad vlakbij de universuteit. Kortom gewoon een aanrader.
Druk bezocht restaurant waar de verstaanbaarheid door de akoestiek en wat luide muziek te wensen over laat. De uitgebreide menukaart belooft veel en maakt het deels ook waar. Positief zijn heerlijk klaargemaakte Surf and Turf, lekker gebakken frites en roseval aardappelpartjes. Grote glazen vers geperst sinaasappelsap en goed bier. De risotto wordt te gebonden/stijf geserveerd en is sterk van smaak met een duidelijke gorgonzola achtige smaak en is verder nog sterk al dente. De Yakitori Toriniku is een enorme portie japanse noedels met een wel heel overheersende soja smaak. De bijbehorende kipspies was deels rauw en dus oneetbaar. Het visgerecht werd geserveerd met wilde spinazie, die nog lekker knapperig was na het roerbakken.
Heerlijk gegeten bij Mofongo. Vooraf begonnen met een uitgebreide tapas, heel lekker. Als hoofdgerecht de spareribs met lekkere frietjes en zelfgemaakte mayonaise gehad. Ook het toetje 'say cheese' was erg lekker! Kom zeker vaker eten.
De bediening liep een beetje achter met de koninginnedag drukte waardoor we af en toe wat lang moesten wachten. Maar vooral het lekkere eten viel op, de Tosto Verde smaakte zeker naar meer. Mr. Mofongo heeft een studentikoze sfeer wat natuurlijk goed past bij een stad als Groningen. Prima!