Klein maar fijn. Met z\'n 2en namen wij de gemende Meskel vleesschotel en de vegetarische schotel. Waarschijnlijk een prima doorsnee door het aanbod. Alles geserveerd op rieten manden met koude pannekoeken, waarmee je ook eet (geen mes en vork dus) . Ieder gerechtje met zorg toebereid en zeer verschillend in smaak. Lichte zachte smaken en een enkel pikant zodat er leuk te combineren valt.
De portie was rijkelijk. Er zijn geen voor- of nagerechten. !4 Hoofdgerechten; 1x kip, 2x lam, 10x rund en 1 vegetarisch.
Klein, max. 30 pers., heel aardig ingericht, genoeg ruimte en vriendelijke goede bediening. Ook wij voor €16.- pp. gegeten en dat zo goed en apart. Ja, een echte aanrader!!!!
We hebben hier heerlijk gegeten, zowel vlees als vegetarisch was het \"smikkelen\" voor 16 euro inclusief drinken en ethiopische koffie!!
Erg vriendelijke bediening. Ik begrijp niet dat deze zaak niet elke avond vol zit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geef zelf je mening over Meskel Abessinia restaurant