Afgelopen week met mijn vriendin weer eens Veri Sapori bezocht om een stukje culinair Italie te proeven zoals gewend bij voorgaande bezoeken aan dit restaurant. Wederom werden we niet teleurgesteld. Integendeel!!! We gaven de kok de vrije hand om ons iets smaakvols voor te schotelen. En jongens, was dat smullen! Als voorgerecht een zalige Bresaola met burrata. Een gerecht die ik nog niet eerder in Nederland mocht proeven. Maar zelfs in Italie zelf heb ik het niet lekkerder gegeten. Eerder minder..... Als hoofdgerecht hadden we wel als "eis" dat het een pasta diende te zijn. Dat werd dus een spaghetti met verse kreeft. De spaghetti was vers huisgemaakt en dat proefde je. De kreeft was klaargemaakt in een lichte roomsaus en de combinatie van die saus en de spaghetti was simpelweg perfect. De wijnen waren uitgezocht door de bediening en gingen prima met de gerechten samen. De bediening was zoals altijd weer gastvrij en ter zake kundig. We werden overigens bediend door Angelica die de dochter van de eigenaar is. Gezellige meid!
Alhoewel we al aardig vol zaten door de gerechten, hebben we toch nog maar een portie huisgemaakte Tiramisu genomen. Tezamen met een Sambucaatje en een perfecte espresso een mooie afsluiting van de avond! Hier gaan we zeker nog heel vaak terugkomen!
Afgelopen dinsdag hier gegeten met 2 vriendinnen. Het eten was echt overheerlijk. De versheid van de producten proef je zeker terug. De bediening is zeer vakkundig en zij doen ontzettend hun best om het je naar je zin te maken. Kortom: We zijn zeeeeeer verwend.
Prijs-kwaliteitverhouding zeer slecht. Ik begrijp niet hoe ze hogeren prijzen kunnen vragen voor wat je krijgt. Ze mogen wel veel meer gaan leren van de italiaanse keuken. Wat ik hier heb gekregen kan je in Scheveningen ook krijgen voor veel minder geld.
Heerlijk echt italiaans eten. Gezellige familie sfeer met vrolijke en echt geintereseerde bediening die genoten van het restaurant. Was te zien en te proeven.
In de regio van groot Amsterdam toch wel een van de betere Italiaanse restaurants. Er wordt in de keuken met pasie gewerkt en dat proef je terug. Gastheer Mario doet altijd zn best om het je helemaal naar je zin te maken. Een topper voor de regio!