Hartstikke lekker gegeten, en wat is het mooi geworden! Wij komen regelmatig met onze kindjes hier een pizza eten, en dat valt altijd zeer in de smaak. Zij zien ons hier snel weer terug!
Niet super en niet slecht.
Het restaurant in niet echt sfeervol. Hoewel er pas verbouwd is, ziet het er niet gezellig uit. Dit terwijl dat toch niet moeilijk hoeft te zijn voor een Italiaans restaurant.
De pizza's zijn vaak te vet door teveel (Hollandse) kaas. Dit is ook niet echt des Italiaans volgens mij. Er wordt daarnaast te weinig verse producten en te veel kant en klaar gebruikt. Beetje jammer, maar hoop op beterschap. Moet ook wel, want als er in Zaandam echt een goede Italiaan wordt geopend, gaan alle klanten daar naartoe.
Hier laatst gegeten en zeer ontevreden. Heel lang op het eten gewacht terwijl er maar 3 tafeltjes waren, maar ondertussen wel steeds vragen of we nog drinken wouden. Zelf werkend in de horeca dus best veel begrip maar dit ging echt te ver. Bediening dat al klaar was zat heerlijk aan de bar te eten terwijl wij heel lang op ons hoofdgerecht moesten wachten. Hun gesprekken waren luid en duidelijk te verstaan. Eten was op zich redelijk maar schijnbaar erg moeilijk klaar te maken. Door 1 mevrouw wel aardig geholpen. een restaurant waar wij nooit meer zullen komen en zeker afraden.
Vandaag met mijn man pizza bij bovenstaand restaurant gegeten omdat ons favoriete pizzarestaurantje in de Jordaan gesloten bleek. De bediening is prima. Jonge meiden die hard werken en uitstekend hun best doen. We werden op onze wenken bediend. We kregen een bakje brood met kruidenboter en olijventapenade, waarbij moet worden opgemerkt dat de kruidenboter vers gemaakt leek, maar op basis van margarine, wat mij een onaangenaam mondgevoel geeft. Onze pizza's zijn goed gebakken en goed belegd. Het lijkt echter of er pure tomatensaus uit blik als basis is gebruikt i.p.v. getrokken tomatensaus, waardoor de pizza smaak ontbeert. We proberen het op smaak te brengen met zout en peper, hetgeen gedeeltelijk lukt. De cassata wordt naar man's wens met warme chocoladesaus geserveerd, maar zowel de cassata als de saus lijken eenvoudige fabrieksproducten. Dat er geen kraanwater wordt geserveerd doet mij besluiten hier nooit meer terug te komen. Samenvattend; het eten is net voldoende. De bediening is goed. Het is jammer dat de horecabaas alleen voor het geld gaat. Dat proef en voel je als klant.