Wij gingen naar Zutpen op kraamvisite en reden langs Restaurant Mondani, daar hadden voor jaren terug ook al eens een keer gegeten en dat was echt goed.
We besloten op de terug weg daar te gaan eten. We hebben er uitstekend gegeten. De Eland biefstuk sprak mij wel aan, ik moet zeggen de smaak kon ik me niet voorstellen, het was wel apart. Mijn vrouw had een drie gangen menu.
Ik ben zelf hobby kok dus kritisch.
Het komt niet vaak voor, maar alles was zeer smaak vol en gewoon super lekker !
Erg goed en bijzonder restaurant. Wij kwamen hier met een hele groep en er bleek iets mis te zijn gegaan met de reservering, we kwamen op de wekelijkse sluitingsdag. In no-time werd er een oplossing bedacht en we konden gewoon aan tafel, wat een superservice! Manlief in de keuken maakt hele lekkere gerechten en het enthousiasme en persoonlijkheid van de gastvrouw is ongekend en aanstekelijk! Wij komen hier terug en rijden er graag een eind voor om!
We kwamen terwijl de keuken al gesloten was maar speciaal voor ons twee een maaltijd bereid waar we van gesmuld hebben!!! Wat een geweldige kwaliteit en service!! De gastvrouw geeft je gelijk een thuisgevoel. Ook voor ons geld wat jammer dat we zo ver weg wonen anders gingen we er beslist heel vaak naar toe. Chris en Marijke Delhez-Verlee
Mei 2011 genoten van een heerlijk diner inclusief Canadese rode wijn en maple leaf likeur. We zijn enthousiast ontvangen, netjes behandeld en bediend. Canadese reisinfo gekregen omdat bekend werd dat we naar Canada op vakantie gaan. We vonden de prijs/kwaliteitverhouding goed. Echt een aanrader. Jammer dat we zo ver van Lochem wonen.
Een zeer goed restaurant.
Meestal kiezen wij hier voor een drie gangen verrasingsmenu.
Dit is altijd subliem.
De ontvangst is altijd zeer hartelijk en eerst een drankje bij de haard en dan aan tafel.