Ceessie 3 april 2012 | |
Leuk nostalgisch restaurant. Nadat je bij binnenkomst je jas hebt opgehangen kom je in een groot, maar toch gezellige ruimte. Tjitske Boersma had een plekje in de serre gereserveerd met wat extra beenruimte aan een goede hoge tafel. Van het menu konden we afwijken door een ander dessert te kiezen. Prima keuze, alles lekker vers bereid. Ook staan er goede wijnen op de kaart Het werd gedurende de vond wel wat warm in de serre. Zeker een tentje om nog eens terug te gaan en lekker aan te schuiven op het fraaie terras. |
larciano 28 maart 2012 | |
Afgelopen zaterdagavond voor de tweede keer hier gegeten. En wederom een heerlijke
mmkoppes 19 maart 2012 | |
We ate here this past Saturday evening and found it very enjoyable in a rustic country atmosphere. It was chilly outside so we enjoyed the open fire place and had a lovely aperitif in front of it, with a small bowl of olives. The tables were well placed, service friendly and kitchen in good time, food good, price reasonable. All was good! |
SigridvV 8 december 2011 | |
Begin december gedineerd en het eten was prima in orde. Jammer dat er bij onze binnenkomst geen personeel was voor de ontvangst. Verder veel lokale gasten wat bijdraagt aan de ontspannen sfeer. |
Keukenprinses01 22 augustus 2011 | |
Plezierig restaurant, leuke open haard. We zijn gewend aan gratis olijven vooraf. Buiten zitten is mogelijk en plezierig. Bediening soms wat jong. Eten goede porties,lekker vers, met smaak klaar gemaakt. Prijs kwaliteit is ok. Lekkere wijn, daar hebben ze kijk op. |
harriette1 12 augustus 2011 | |
De Peerdestal verrast je. Een moderne kaart in een nostalgische omgeving. Uitstekende service, hartelijkheid en gerechten die naar meer smaken. Daarnaast is er een goed terras, een mooie wijnkaart en wordt er rekening gehouden met streek en seizoen. kortom, meer dan de moeite waard. 1 tip: eet voorafgaand aan een diner bij de peerdestal niet te veel, de porties zijn GROOT! Maar, neem je twee voorgerechten dan wordt daar helemaal niet moeilijk over gedaan. |
M.Meijering 9 mei 2011 | |
Afgelopen zondag (moederdag) genoten van een heerlijke diner met z'n tweeën (dochter van 7 maanden bij ope en oma). We kozen beide voor de beenham met Asperges. Een flinke portie, en heerlijk! Onze voorgerechten (ham en chorizo worstjes) waren van stevig formaat maar daarom niet minder voortreffelijk.
vloon100 24 april 2011 | |
Op een prachtige zomerse zaterdag (23 april) hier voor de eerste keer op het mooie terras gegeten. Vanuit de trein vermoed ik regelmatig deze zaak te zien en dus nu er maar heen.
Saskia1982 26 april 2010 | |
Hebben hier zaterdag echt heerlijk gegeten! Zowel het voor-, hoofd- als nagerecht was echt voortreffelijk! De bediening was heel vlot en er zat niet te veel tijd tussen de gangen. Hier komen we zeker nog een keer terug! |
DJW1964 22 april 2010 | |
Zeer goede keuken, met een mooie kaart en een uieterst vriendelijke bediening. Kijk ook een om je heen en voel de sfeer! |
Geef zelf je mening over De Peerdestal