| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
8 recensies
Tijd geleden hier gegeten na zeer lang op onze pannenkoeken gewacht te moeten hebben. De pannenkoeken (appel-spek) waren best ok dus afgelopen zaterdag ondanks die eerdere ervaring van het lange wachten weer een tafel gereserveerd. Helaas werden we zeer onvriendelijk behandeld door de dame bij wie we ons voor de reservering moesten melden. Ondanks de gemaakte reservering moesten we met de jassen aan in een tochtgat wachten op onze tafel die bezet werd door "mensen die nog aan het toetje zaten". Gek terwijl we de tafel toch echt een dag van tevoren "gereserveerd" hadden. De naam zegt het al: gereserveerd betekent dat er niemand anders aan zit te eten. Niet bij Den Tol dus...
Na een kwartier geen nieuws en nadat we er naar vroegen kreeg ik een brutale blik van diezelfde vrouw. Toen ik daar wat van zei en haar suggereerde dat ze wel wat vriendelijker kon zijn werd ze alleen maar brutaler. Uiteraard hebben wij hier geen cent uitgegeven en met de ervaring van een vorige keer een uur wachten op de pannenkoek zijn we weggegaan. Den Tol: noooooooooit meer voor ons. En gelukkig is er Iens en Facebook om anderen voor deze ongastvrijheid te behoeden.
heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. vlotte bediening en niet te lang wachten op de pannenkoeken ondanks de drukte.
overvloed aan keuze en de pannenkoeken zelf waren erg lekker.
het is geen restaurant voor een lange zit maar meer voor een vlotte hap. wat overigens niet verkeerd is.
Super leuke locatie, mooi interieur, vriendelijk personeel, heeeeerlijke pannenkoeken dus eigenlijk niks te klagen! Wat ik wel een minpunt vind is dat als je er langer dan een uur zit het personeel je echt weg zit te kijken! Want ze willen de tafel nog 2 keer vol hebben. Logisch maar voor sommige mensen is het echt even een uitje. Dit voelt dus niet fijn en heb ik al een paar keer meegemaakt! Voor de rest: aanrader.
Na een tijdje niet geweest te zijn weer eens naar Den Tol gegaan om pannenkoeken te eten. Dit restaurant onderscheid zich van de andere pannenkoekenrestaurants door de luxe uitstraling en het zeer uitgebreide aanbod van luxe pannenkoeken. Zoals altijd was deze keer de kwaliteit van de pannenkoeken weer uitstekend, wel kan het in drukte even duren voor je je bestelling krijgt, iets meer personeel in de bediening zou ook geen overbodige luxe zijn, soms is het wat lang wachten voor je je bestelling kan doen.
Zeker een aanrader voor iedereen die van pannenkoeken houd!
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Als je liefhebber bent van pannekoeken, maar niet van de charme die de meeste pannekoekenrestaurants hebben, ga dan hier naar toe! Je zult verrast worden door het interieur en de menukaart! De pannekoeken zijn kwalitatief prima en ambiance is uitstekend. Pannekoeken eten in een modern jasje!
geen jengelende kinderen, stijlvolle ambiance, waanzinnig lekkere pannenkoeken
Drie jaar na de vorige recensie... Maar ons overkwam precies hetzelfde. Notabene via de TomTom op zoek naar het 'dichtstbijzijnde' pannenkoekenrestaurant, want de kinderen achterin hadden trek.
Wat een prachtig restaurant! Een zeer strak design interieur dat een sterrenrestaurant niet zou misstaan. Een mooie open keuken met een opvallende afwezige (dus geen!) vettige pannenkoekenlucht.
Voor de kinderen uiteraard een kleurplaat en verder een indrukwekkende kaart met pannenkoeken en alles wat daar omheen hoort. Zeer attente en leuke bediening, met kennis van zaken en heel vlot met opnemen van de bestellingen en weer afruimen.
Kortom: kinderen blij, maar zeker ook de ouders blij. Een grote aanrader!
Onderweg in Brabant dachten wij even aan te schuiven in een snelle poffertjeshut. De grote knerpende grindparkeerplaats deed ons Amsterdammers al twijfelen, en bij binnenkomst waren we helemaal in de war. Is dit een pannenkoekenhuis? Kanonne, wat een mooi interieur, dat verdienen ze nooit terug. Mooi koloniaal en met veel smaak ingericht, chique en knus tegelijk. Gigantisch groot, maar door de verschillende ruimtes gezellig klein gehouden. Kinderen uiteraard ook aanwezig, maar zeker niet hinderlijk.
De kaart laat zeer gewaagde pannenkoekencombi\'s zien. Ach, doe eens gek, ik nam de pannenkoek met sla, geitenkaas en spek. Hoe kom je erop? Het is even wennen, maar... het smaakte eigenlijk prima.
Bediening vriendelijk en erg snel. Eenmaal iets te snel, toen ons verzoek om een tomatensap werd beantwoord met een bord tomatensoep. Het zal hun of ons dialect wel zijn geweest. Met z\'n tweetjes grandioos gegeten en gedronken voor nog geen 26 Eurootjes.