| Keuken | Bbq, Grill |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Konega 15 oktober 2010 | |
Leuke sfeer, ook op het terras. Vriendelijke bediening. Afwisselende kaart en interessante maandmenu's die schappelijk van prijs zijn. Heel erg leuk dat je bij het afrekenen mag dobbelen voor een cadeautje te winnen. |
Proever19607 22 augustus 2008 | |
We waren wat vroeg, maar dat blijkt wel geld op te leveren; voor 18.30 weg? Dan 20% van je rekening af. Leuk. Begonnen met een heerlijk glas Grand Heron, een smakelijke wijn. Het eten was prima, lekkere frites, verse salade, mijn tafelgenote had een heerlijk vegetarisch gerecht met geitenkaas en pasta. Mijn tilapia was lekker met een heerlijke kreeftensaus, die ik zelf niet zo vind passen bij de frites. Vriendelijke bediening. |
hvk 22 juni 2008 | |
De vestiging in Veghel nu reeds een keer of vijf bezocht en steeds een uitstekende ervaring gehad. Dit is gezellig, ongedwongen en goed uit eten voor een schappelijke prijs. Wij komen zeker weer eens terug. aanrader: neem een Gossimikkie vooraf! |
Proever47082 15 november 2006 | |
Vreselijk. Wat een cafetaria. Dit is niet \"uit eten\". Op de kaart geen enkele verrassing. \"Wat de boer niet kent, vreet hij niet\" moet de eigenaar gedacht hebben. Alles is van te voren klaar gezet en zonder liefde bereid. Veel saus erover en kassa! Dat straalt ook het bedienend personeel uit. Vlug serveren, afruimen en naar huis. Schoonmaken? Vergeten.......... alles is vet. |
Proever27968 7 januari 2005 | |
Eigenlijk heeft het restaurant onze harten gestolen sinds de opening, enkele jaren geleden. Tegen een redelijke prijs is het er eenvoudig doch goed eten. Ideaal als je geen zin hebt om zelf te koken. Het vlees en de vis zijn van goede kwaliteit, de frieten en eenvoudige salades passen er uitstekend bij. Enige originaliteit kan de keuken niet ontzegd worden!
Geef zelf je mening over Gossimijne