KeukenChinees-Indisch

1 maart 2013

we zullen wel op een verkeerd moment zijn geweest gezien ander recenties. Aanbod / variatie groot. maar het eten smaakt doorkookt en is fantasieloos
een soja nassie die echt smaakt of je en slok sojasaus in je mond doet met geen enkele bijsmaak of een tot snot gekookte gadogado. een loempia op een bedje van olie met de smaak van klef deeg of helaas gebakken aardappelen met ui in een zwembad olie verwacht ik niet voor dat geld Wat wel rijkelijk aanwezig was het zout. culinair geen aanrader dus.

seniorjans
seniorjans
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

7 mei 2012

Vanaf de buitenkant ziet het restaurant er absoluut niet uitnodigend uit, maar als je eenmaal je eten krijgt maakt dat alles goed! Het eten is super!
De bediening is vriendelijk. Diversiteit aan gerechten en het gehele concept is top!
Wij komen hier graag terug..

P-T-R
P-T-R
Topproever

13 januari 2012

Erg gezeelige avond (weer). Heerlijk gegeten. Ruime keus.veel variatie. Niks geen grootsteedse drukte. Superrelaxed, topkwaliteit, vriendelijk geprijsd. Geweldig! En dat in zo'n buitengebied

Monamique
Monamique
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Tako's wok

Schrijf hieronder je recensie over Tako's wok. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.