Reserveer nu

KeukenVegetarisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Bij Herberg het Volle Leven is het eten wat de pot schaft. Dat scheelt gezoek op de kaart en levert combinaties op die je zelf niet snel zou maken. De biologische producten komen voor een groot deel uit de eigen moes- en kruidentuin. 's Ochtends geoogst, 's avonds op het bord, verser kan niet! Zelfs twijfelende carnivoren zullen in dit puur vegetarische restaurant hun vlees niet missen.

drentenaar drentenaar 25 januari 2012

Dit is bijna het ideale vegetarische restaurant, bijna omdat er geen kaart is. Eten wat de pot schaft. Wel wordt er uitgebreid rekening gehouden met voor-en afkeuren en hier niet of vrijwel nooit de quiche, wrap of omelet. Dit is vegetarisch eten waarbij je het vlees volkomen vergeet. Alles bereid met verse ingrediƫnten uit eigen tuin, vriendelijke bediening en een gezellige omgeving.
Op de vegetarische schaal een 8!

geitel geitel 12 augustus 2011

Hier een week lang gegeten. Elke avond was er een andere fantastische maaltijd, geheel vegetarisch. Erg van genoten!

Herberggast Herberggast 28 juni 2011

We hadden gebruik gemaakt van het aanbod van de Iens Diner dagen. Overigens stond dit restaurant allang op onze diner-verlanglijst. De bediening was goed, de gangen werden allemaal uitgebreid toegelicht en vlot geserveerd. De kok heeft zijn best gedaan op het menu,heel gevarieerd, vers, netjes geserveerd en alles goed gaar. Precies goed op smaak, niet te laf en niet te sterk gekruid, gezouten Borden, bestek, glaswerk en (linnen servetten) allemaal netjes schoon. Kortom een klasse herberg! We gaan zeker weer en de normale prijs is het ook waard.

Alettemaria Alettemaria 28 juni 2011

Alles van herberg Het Volle Leven is goed. De plek, de ontvangst, de ambiance, de bediening en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke driegangen-menu, dat met liefde is klaar gemaakt.Je kunt het proeven en je kunt het zien, de gerechten zien er op je bord prachtig uit.Met als groot pluspunt dat alle ingrediƫnten biologisch en vegetarisch zijn Een dikke aanrader!

Millers Millers 26 juni 2011

Vegetarisch, biologisch en gedeeltelijk van eigen tuin. Liefde voor producten, passie voor koken en gastvrijheid komen hier samen in wat terecht Het Volle leven heet. Nooit aten wij een carpaccio zo lekker. In dit geval een bietencarpaccio met een mieriksworteldressing. Jammer dat het het voorgerecht was want we hadden het met evenveel liefde als hoofdgerecht gegeten. Alles klopte in dit gerecht. De rest was ook heerlijk maar voor de carpaccio komen we beslist nog eens.

Geef zelf je mening over Herberg Het Volle Leven

LunchDiner