| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
ingriddv 16 april 2012 | |
Foute combinaties gerechten, niet-schone wokpannen, rauw vlees wat (te) lang vooraf op tafel staat. Met andere woorden: geen aanrader!!! |
tonina 16 november 2010 | |
Ik ben het niet eens met de slechte beoordelingen. De vis- groente- en aardappelgerechten waren vers, goed klaargemaakt en smaakten prima. De nagerechten vielen tegen. Vooral veel te grote porties en het ijs was te koud. Al met al hebben wij lekker gegeten. |
ermad 31 augustus 2010 | |
Van buiten redelijk voorkomen op mooie locatie met uitzicht op het Lauwersmeer. Het eten viel echter tegen. Voor EUR 19 krijg je een entrecote van circa 150 gram, waarbij de helft vet is en de andere helft taai.
rwbolt 17 mei 2010 | |
Vanuit het Landal park hebben we de eerste keer patat met een snack geprobeerd. Dit was niet in het restaurant, maar in het aparte cafetaria gedeelte. Friet was matig en het leek wel volgezogen met frituurvet. Snacks waren goed.
trish 16 mei 2010 | |
Hier geweest met familiefeestje. Ik bestelde een Earl Grey thee en kreeg vervolgens gewone thee geserveerd. Op mijn opmerking dat ik Earl Grey thee had besteld kreeg ik te horen dat dit nu eenmaal de enige thee was die ze hadden!
Geef zelf je mening over Grand Café Restaurant Suyderoogh