| Keuken | Hollands |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hadden een groupon bon voor onbeperkt spareribs eten. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen meteen ons drinken. De stokbrood met kruidenboter was erg lekker, maar het duurde wel erg lang voordat we dit kregen. Meteen daarna stonden de spareribs als klaar. De eerste spareribs waren heerlijk! Lekker mals en goed gekruid. Maar naarmate we verder aten, werden de ribs steeds taaier en minder kruiden. De patat die erbij hoorde was heerlijk. Al snel wouden we patat en ribs bijbestellen, maar we werden niet meer gezien. Het personeel wat tafels aan het opruimen en gezellige praatjes aan het maken, maar wij werden niet bediend. Na een half uur is mijn vriend naar de bar gegaan en daar maar besteld. De spareribs die we toen kregen waren koud, taai en niet gekruid. Ook de patat was een stuk minder lekker.
Als we geen groupon bon hadden gehad, hadden we hier nooit gegeten. Ik zou hiervoor zeker geen €55 betalen. Het begon allemaal zo goed, maar helaas eindigde het een stuk minder.
Via Groupon het 3-gangen menu gereserveerd. Na een hartelijke ontvangst moesten we langer wachten met bestellen dan mensen die na ons kwamen. De tomatensoep werd lauw opgediend en we kregen de indruk dat het bliksoep was. Het hoofdgerecht bestond uit goed vlees/vis, maar de frieten waren droog en redelijk wat gebakken aardappeltjes waren erg donker. De saladebar stelt niet zoveel voor, maar wat kun je verwachten voor € 13,50 per persoon? Het nagerecht was prima. Als tip zou ik nog willen meegeven, dat wanneer er spareribs besteld zijn een bakje met water en citroen erbij geserveerd wordt om de vingers schoon te houden.
Gegeten op: 27 april 2013.
We zijn met vier personen wezen eten van verschilende Groupon aanbiedingen. Twee pers. spareribs en 2 pers. visschotel. Bij aankomst werden we vriendelijk naar onze tafel geleid in het mooie eetgedeelte van het pand. Nadat we een wijntje gekozen hadden van de kaart met meerdere wijnen per glas, kwam al vrij vlot het warne stokbrood. Hierna werden een mooie uitziend bord met voldoende spareribs en een bord met een ruime keus aan vis geserveert. Hiervan smaakte alles heerlijk en ook alle bijgerechten waren smaakvol. De saladebar bood een ruime keus aan salades en zat bij de prijs in.
Al met al hebben we heerlijk gegeten en we gaan hier komende zomer vast nog eens eten na een dagje genieten van de prachtige omgeving.
Laatst met het gezin wezen bowlen en eten. Wat een leuke ervaring was dat! Eerst gewandeld in het Lauwersoog gebied wat in de winter ook erg mooi is! We werden gastvrij en vriendelijk ontvangen. Na het bowlen gingen we eten. De bediening was erg alert en snel. Achteraf hoorden we dat ze onderbezet waren door ziekte, hebben we niks van gemerkt!
De sfeer in het restaurant was goed. De uitstraling is mooi en strak. Er zijn verschillende gedeeltes waar je kunt plaatsnemen.
Het eten was lekker en de kinderen genoten zichtbaar! Wij trouwens ook. Na een lekker toetje zijn we voldaan richting huis gegaan. We komen hier zeker terug als we weer in de buurt zijn!
ik met mijn gezin via groupon hier gegourmet waren erg tevreden over de kwaliteit van het eten goede kwaliteit vlees
ook de bediening was vriendelijk toe we binnen kwamen werden we vriendelijk en rustig naar tafel begeleid waar wij een drankje konden bestellen waarna het vlees en de bij behorende garnituren gebracht werden.we komen zeker weer echt een aanrader we heben ook gelezen dat je er in de zomer ok bootjes kan huren gaan we zeker doen.
Schrijf zelf een recensie over Grand Café Restaurant Suyderoogh
Schrijf hieronder je recensie over Grand Café Restaurant Suyderoogh. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.