KeukenLunchroom

Isisoliver Isisoliver 9 februari 2012

Laatst met 4 gaan high tea-en! Altijd leuk. Leuke site in 50s stijl! Maar helaas viel het heel erg tegen. De tafels staan zo dicht op elkaar dat je jezelf in de stoel moet wurmen en daarna kan je niet meer bewegen. We hadden de pech dat er een baby heel hard aan t schreeuwen was, daar kan pink lemon ook niks aan doen. Maar dat helpt niet mee aan de gezelligheid. De bediening was een beetje ongeïnteresseerd. De thee werd op tafel geflatst en de broodjes ook. De zoetigheden waren wel lekker maar niet heel fancy. De doorgesneden donut die ik herkende van de AH bv. Al met al helaas voor herhaling vatbaar.

NB74 NB74 21 november 2011

Eten was niet bijzonder (Broodje 'Elvis' en 'Pink Lemon'), dit zaakje lijkt gerund te worden door een aantal dames die zijn blijven hangen in hun kindertijd en lunchroompje spelen. Een stortvloed aan roze, frutsels, potjes etc, In het broodje werd een stokje met een pluim gedaan als versiering. Een vrouwelijke touch ok, maar dit was echt too much

waldorf en statler waldorf en statler 14 oktober 2011

Een heel leuk vrouwelijk zaakje. Broodjes vond ik minder. Het warme broodje met caprese was niet warm. Kaas niet gesmolten en smaak van de pesto een beetje vreemd. Ook de jus had een "bijsmaak".

Liesbeth22 Liesbeth22 9 juni 2011

een gezellige, kleurrijke boel met een leuke kaart

Nikjuh89 Nikjuh89 10 november 2010

Ik ben hier onlangs geweest voor een high tea, het was heerlijk! Super gezellige sfeer, originele combinaties, verse producten. Zeker een aanrader!

Geef zelf je mening over Pink Lemon