1 2 ouder »

Rrrr4321 Rrrr4321 11 mei 2012

Van 1 tot 10: Inrichting vol en ouderwets - 5, bediening zeer vriendelijk met name de jongere serveerders/sters maar lieten nog wel een steekje vallen - 7, presentatie van voedsel zeer goed - 9, hoeveelheden prima - 8, smaak redelijk - 7.

Kipmaster Kipmaster 27 november 2011

Voor de twee keer dit seizoen hebben we genoten van een vier gangen wildmenu. De twee keer was net weer anders dan de eerste keer. Weer heerlijk bijzonder gegeten in de juiste hoeveelheden. Verschillende groeten en wildsoorten. Een geweldige bediening. Kortom: alle ingrediƫnten voor een buitengewone gezellige avond!

denise01 denise01 8 juni 2011

Iedereen aan te raden! Geweldig eten en vele mogelijkheden naar wens. Mooi interieur en kundige service van vriendelijk personeel. Gezellig en warme sfeer.

zonnig zonnig 15 januari 2011

Goed restaurant op een mooie lokatie middenin het bos met de uitstraling van een boerderij.
Inrichting is knus en gezellig. Het verassingsmenu is altijd erg goed en orgineel. Dit is echt een van de betere restaurants, een echte aanrader!

Casmir Casmir 25 november 2010

Unieke lokatie in een stukje bos wat het aan de buitenkant een indrukwekkende luxe uitstraling geeft. Binnen is dit wat anders. Interieur rommelig en gedateerd wat men probeert te camoufleren door deels zwart geschilderde wanden. Hier en daar koperwerk, koehuid lampenkappen, wildgewei aan de wand ed. De geur/rook van de centraal gelegen open haard overheerst, mede doordat men deze brandende houdt door hele kaarsen tussen het hout mee te verbranden (erg aanwezig qua geur)

Als aperitief bestelde wij een glaasje champagne wat niet per glas mogelijk was. Op de vraag wat voor (witte) wijn er open stond reageerde de ober in kwestie redelijk kort; "Portugese". Deze huiswijn werd niet aan tafel ingeschonken maar voorgeschonken geserveerd. Qua smaak geen huiswijn om indruk te maken.

Wij genoten een viergangendiner met het verzoek uitsluitend vis. Het eerste gerecht waren erg veel soorten en smaken op het bord. Het tweede gerecht was bospaddestoelensoep (wildmenu?). Wij verzochten de bediening dit mee terug te nemen aangezien wij dit niet echt in een vismenu vonden passen. Tegen meerprijs kon een ander (vis)gerecht verkregen worden werd ons medegedeeld door de bediening. Nadat wij aangegeven hadden om het menu maar in drie gangen te wijzigen vanwege dit opmerkelijke voorstel werd ons kreeftesoep geserveerd. Dit paste beter bij het vismenu en was qua smaak niet onaangenaam. Het hoofdgerecht, twee verschillende mootjes vis, heeft geen herinnering achtergelaten. Het dessert was veel zoetigheid op het bord.

Le bouleau wekt een andere indruk dan wat wij hebben ervaren. Onze verwachting was een restaurant in het hogere segment maar dat is het zeker niet. De bediening doet haar best maar de gehele entourage haalt niet een indrukwekkend niveau. Men wil graag maar heeft niet de professionaliteit op vele punten wat nodig is om dit te realiseren. Leuk voor een uitje maar niet voor tafelen om een bijzondere ervaring op te doen.

jvelleman jvelleman 11 september 2010

We hebben hier inmiddels vaak gegeten.
Voor de prijs kun je hier (h)eerlijk verassend eten.

teegelee teegelee 29 juni 2010

Met een gezelschap van 6 gegeten op 28 mei. Allemaal hadden we 5 gangen chef's menu, 2pers alleen vlees, de rest vlees en vis. Elke gang was weer een feestje, bijzonder en perfect op elkaar afgestemt. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het enige "minpuntje" was dat het erg veel was. De bediening was goed, niet te stijf maar wel professioneel. Een hele leuke avond gehad! Een echte aanrader dus.

David S David S 16 mei 2010

Bij aankomst verwacht je niet daar zo goed te kunnen eten. Een aantal aparte ruimtes wat een goed en intiem gevoel geeft. Als je het 5-gangen verrassingsmenu neemt, zorg dat je ruimte hebt want de porties zijn zeer royaal. Goede bediening, mooie opgemaakte borden en heel lekker eten tegen een meer dan redelijke prijs.

Richard1980 Richard1980 5 december 2009

Prima restaurant met een hoog knibbel knabbel knuistje gehalte.
Eten is heerlijk en de bediening laat je speciaal voelen (waar heb je dat nog) De bediening serveert de gerechten prima uit en leid deze prima in. Ze zijn op de hoogte van wat er op het bord ligt. De prijzen zijn hoger dan gemiddeld maar is het geld zeker dubbel en dwars waard.

Proever60736 Proever60736 16 februari 2009

In een sfeervol, knus restaurant midden in het bos (je voelt je een beetje Hans&Grietje) heerlijk bij de open haard een uitgebreid 5 gangen verassingsmenu gegeten, wat eigenlijk 7 gangen was door de amuse en spoom van de zaak vooraf en tussendoor! Zeer vriendelijke bediening. Het eten was voortreffelijk met duidelijke uitleg erbij en aanwijzingen voor het eten bij een niet alledaags gerecht (Roggevin). 1 aandachtspunt: misschien een deurdranger op de toiletdeur? Die klapt nogal vaak hard dicht. Stoelen zitten heerlijk

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Le Bouleau