Voor de twee keer dit seizoen hebben we genoten van een vier gangen wildmenu. De twee keer was net weer anders dan de eerste keer. Weer heerlijk bijzonder gegeten in de juiste hoeveelheden. Verschillende groeten en wildsoorten. Een geweldige bediening. Kortom: alle ingrediƫnten voor een buitengewone gezellige avond!
Iedereen aan te raden! Geweldig eten en vele mogelijkheden naar wens. Mooi interieur en kundige service van vriendelijk personeel. Gezellig en warme sfeer.
Goed restaurant op een mooie lokatie middenin het bos met de uitstraling van een boerderij.
Inrichting is knus en gezellig. Het verassingsmenu is altijd erg goed en orgineel. Dit is echt een van de betere restaurants, een echte aanrader!
Unieke lokatie in een stukje bos wat het aan de buitenkant een indrukwekkende luxe uitstraling geeft. Binnen is dit wat anders. Interieur rommelig en gedateerd wat men probeert te camoufleren door deels zwart geschilderde wanden. Hier en daar koperwerk, koehuid lampenkappen, wildgewei aan de wand ed. De geur/rook van de centraal gelegen open haard overheerst, mede doordat men deze brandende houdt door hele kaarsen tussen het hout mee te verbranden (erg aanwezig qua geur)
Als aperitief bestelde wij een glaasje champagne wat niet per glas mogelijk was. Op de vraag wat voor (witte) wijn er open stond reageerde de ober in kwestie redelijk kort; "Portugese". Deze huiswijn werd niet aan tafel ingeschonken maar voorgeschonken geserveerd. Qua smaak geen huiswijn om indruk te maken.
Wij genoten een viergangendiner met het verzoek uitsluitend vis. Het eerste gerecht waren erg veel soorten en smaken op het bord. Het tweede gerecht was bospaddestoelensoep (wildmenu?). Wij verzochten de bediening dit mee terug te nemen aangezien wij dit niet echt in een vismenu vonden passen. Tegen meerprijs kon een ander (vis)gerecht verkregen worden werd ons medegedeeld door de bediening. Nadat wij aangegeven hadden om het menu maar in drie gangen te wijzigen vanwege dit opmerkelijke voorstel werd ons kreeftesoep geserveerd. Dit paste beter bij het vismenu en was qua smaak niet onaangenaam. Het hoofdgerecht, twee verschillende mootjes vis, heeft geen herinnering achtergelaten. Het dessert was veel zoetigheid op het bord.
Le bouleau wekt een andere indruk dan wat wij hebben ervaren. Onze verwachting was een restaurant in het hogere segment maar dat is het zeker niet. De bediening doet haar best maar de gehele entourage haalt niet een indrukwekkend niveau. Men wil graag maar heeft niet de professionaliteit op vele punten wat nodig is om dit te realiseren. Leuk voor een uitje maar niet voor tafelen om een bijzondere ervaring op te doen.