KeukenItaliaans

nawres nawres 18 mei 2012

Het is helemaal niet lekker. En het duurt heel erg lang.stikt ook ik hoop dat het laste keer is dat ik bij deze resurant zou gaan eten!

Maaike W Maaike W 27 oktober 2011

Het eten was echt lekker voor een goede prijs. Vooral de aubergine met Parmezaanse kaas (vegetarisch voorgerecht) was heerlijk. Ook de tiramisu is een aanrader. De hoofdgerechten waren gewoon lekker. De eigenaren zijn Italiaans en het eten maakt een authentieke indruk. De communicatie verliep soms wel wat moeizaam omdat de ober nog geen vloeiend Nederlands spreekt. Misschien dat dat verklaart waarom sommige mensen (eerdere meningen) niet kregen wat ze dachten te hebben besteld. Al met al een aanrader.

WendyT WendyT 10 augustus 2011

Op vakantie in Putten een avondje bij deze Italiaan gegeten. De service viel tegen. Het duurde te lang voordat een serveerster de drankjes kwam opnemen. We ontvingen geen kaart, die hebben we zelf uiteindelijk maar gepakt. Ook erg lang (bijna een uur) op het eten gewacht, terwijl de zaak nog niet eens halfvol was. Serveerster maakte ook de nodige fouten (cola ipv cola light severen en lasagna bolognese ipv lasagna gorgonzola doorgegeven aan de kok)

Het eten maakte het echter absoluut goed. Alles was heerlijk vers bereid. Je hebt zicht op de keuken, maar ook absoluut goed te proeven dat alles vers klaargemaakt wordt. Verklaard voor een deel natuurlijk het lange wachten. Ook een pluspunt is de mogelijkheid om voor kinderen voor 5 euro en klein portie te bestellen van de gewone kaart.

Aangezien ik liever lang wacht op goed eten, dan vlot slecht eten geserveerd krijg, verlieten we toch tevreden de zaak!

laura1970 laura1970 26 juli 2011

Super Tent!
Wij bestellen en halen hier altijd pizza's, carpaccio en toetjes:
- Ruime keus.
- Authentiek italiaans.
- zeer smakelijk.
- low fat!
- warm.
- Vriendelijk.
- Een echte aanrader!
- Heerlijk warm brood & lekkere look-boter.
- Tiramisu om je vingers bij af te likken!
Gewoon eens proberen! Je bent gelijk verkocht en je vergeet heel snel andere pizzeria's.

MONA2011 MONA2011 25 juli 2011

Super lekker gegeten, Zo dat is nog eens eten daar. Je betaald een zeer gering bedrag en je krijgt toch een bord vol. En dan de smaak.... Heerlijk, top eten moet ik zeggen. Voorgerecht parmaham met meloen en mijn vrouw carpaccio, heerlijk. Hoofdgerecht vlees en een lekkere pasta. Was ook super. En als laatst hadden wij de tiramisu, zelfgemaakt en goddelijk. Mensen: Goed, Goedkoop en goede service met een zeer betrokken eigenaar

Geef zelf je mening over Il Patio