Sfeervol restaurant in het hartje van Zutphen. Het eten was prima, evenals de vlotte bediening en de algehele sfeer. Ze serveren ook een suikervrij dessert (op aanvraag) en vegetariƫrs kunnen hier ook lekker eten. Kortom: voor herhaling vatbaar!
Heerlijk gegeten, het \'Hanzemenu\'. Dat sprak me wel aan, en stelde me zeker niet teleur. Keurige bediening. Hier kom ik nog wel eens terug om nog meer van de kaart te proeven.
Gezellige ambiance.
Restaurant om vaker terug te komen, zowel voor lunch als voor diner;vriendelijke mensen, uitstekend verzorgde maaltijden met hollandse streekinvloeden, gevarieerde kaart en goede prijs-kwaliteitverhouding. Geen nouvelle cuisine(gelukkig) maar prima verzorgd met eigen touch. Betalen kan al langmet cash, pin, Mastercard en Visa. Vanwege de aanloop in het weekend \'s avonds wel even reserveren, hoewel er vrijwel altijd een plekje vrij gemaakt kan worden.