| Keuken | Bistro |
wokkels1 6 februari 2011 | |
Vorige week gegeten. Helaas viel het dit keer erg tegen. We bestelden de Wagyu Steak à 50 euro (bijgerechten apart af te rekenen!) en verwachten er erg veel van. Tot onze verbazing werd deze op een koud bord opgediend. Toen we hier een opmerking over maakte werd aangegeven dat er geen bordenwarmer was. De steak was meteen al lauw. Na een minuut kwam de ober met warme borden langs zodat wij zelf onze steak op het warme bord konden verplaatsen. De steak uiteindelijk maar halflauw opgegeten. Uiteindelijk dus een grote teleurstelling. De potentie is er om een leuk eetcafe te zijn, maar een sterrenzaak zal het nooit worden. |
jwi 17 januari 2011 | |
Het vlees (Wagyu beef) en voorgerecht buiten de kaart om (garnalen, iets te gaar) met wasabisaus, salade en mango) waren erg lekker! Maar wat een prijzen. Daarnaast alleen een klein bakje aardappelen. Witlof met wel erg veel kaas en stoofpeertjes moeten apart worden afgerekend. Daarnaast vond ik de bediening vriendelijk, maar een beetje opdringerig wat betreft de drankjes. |
viola4 21 november 2010 | |
Wat een gezellig restaurant. Heel sfeervol ingericht. Het diner was goed van smaak, de bijgerechten ook en het toetje al helemaal! Aanrader. Van gemasseerde Japanse runderen tot grote gepelde gamba's. Lekker lang getafled en geholpen door gezellige bediening. |
popkema 3 november 2010 | |
Laatst met 2 vriendinnen gegeten bij Le Steak.
Wvhm 2 augustus 2009 | |
Wij zijn vorige week wezen eten bij Le Steak, en vonden het eten heerlijk en heel gezellig. Van 18.30 tot 23.30 gezeten. We werden gelukkig niet weggekeken zoals in veel restaurants, zodat ze de tafel nog een keer kunnen verkopen. We hadden vooraf Carpaccio en Fusion Tonijn en King Prawns en Japanse Tournedos als hoofdgerecht. In 1 woord "Super".Ze hadden verschillende wijnen per glas als "huiswijn" waaronder ook een heerlijke rode Rioja Muga uit 1996, en een witte Chalbis Grand Cru, deze kosten 6,75 per glas, dat vind ik niet veel geld voor zulke goede wijnen. Ze hebben ook een hele uitgebreide wijnkaart, waar ook heerlijke wijnen op staan, maar als ze zulke lekkere "huiswijnen" hebben hoeft dat van ons niet zo. Bij het eten zaten gebakken aardappels en witte koolsalade met watermeloen en ananas. Tijdens het eten kwam het personeel diverse malen vragen of alles goed en voldoende was, we wilden graag nog wat extra aardappels en deze werd binnen 2 minuten gebracht, en we hoefden er niet voor te betalen. Ze hadden van te voren gezegd als u extra aardappels wilt kunt u daar gewoon om vragen.Voor menzen die wat minder te besteden hebben, hebben ze ook een 3 gangen keuze menu voor 24,50. Dus wilt u naar Le Steak, gewoon doen, dit is echt een toptent waar alles goed is, eten, wijn sfeer en bediening. |
Geef zelf je mening over Le Steak