KeukenInternationaal & Brasserie
Lunch
Diner

Robbie001 Robbie001 25 april 2012

Er wisselende meningen hier, maar ik ben altijd zeer tevreden. Voor de bediening ben je erg afhankelijk van het wisselende bestand.Soms zit het mee vaker zit het tegen.
Wat ik als groot voordeel zie las jonge pappa is dat er veel vermaak is voor kinderen en je dus rustig kunt eten, maar ik lees dat niet ioedereen daar blij van wordt. Misschien moet Park daar een keuze in maken en die duidelijk communiceren (of een kindvrij hoekje inrichten oid...Al met al kom ik er graag omdat het tene vaak lekker is.

pjvanputten pjvanputten 26 februari 2012

Het restaurant ligt op een mooie locatie. De sfeer in het restaurant is informeel en kindvriendelijk. De ontvangst door het personeel is vriendelijk. De jassen worden niet aangenomen. Er is een beperkte kaart. Het voorafje carpaccio smaakte goed. Ik had zeebaars als hoofdgerecht. Helaas zat er weinig smaak aan de zeebaars. Toch is het leuk om een keer met kinderen of kleinkinderen naar Brasserie Park te gaan. Je kunt er lekker op het gemak met het gezin eten en relaxen.

shira shira 20 november 2011

We waren er voor een lunch en er srond een angus hamburger op de kaart. Op de vraag of deze vers was zei men ik vraag t voor u na. Niets over gehoord dus we dachten dat t vers was. Later zagen we in de keuken dat de hamburgers uit de vriezer kwamen en in lauwwarm water werden ontdooid! En kregen wij onze lunch. De vistrio op brood was lekker maar de hamburger was niet medium rare en niet vers. Als we dat eerder hadden gehoord hadden we iets anders besteld. Bij de rekening feedback teruggegeven maar de enige boodschap die doorkwam was oh ik zal t wel even doorggeven. 28 euro voor een snelle lunch die maar voor de helft okay was. De persoonlijke aftersales was niet echt om over naar huis te schrijven. Voor ons niet voor herhaling vatbar! Hopelijk pakken ze dit op voor andere gasten in de toekomst.

lekkerbert lekkerbert 23 augustus 2011

Het restaurant ligt leuk en ziet er aardig uit. Door de grote ruimte is het vrij lawaaiig, vooral omdat er nogal wat gezinnen met kinderen komen. De stoelen zitten goed, de bank langs de wand is onplezierig, de zitting is te diep waardoor je de hele avond niet ontspannen kunt zitten. De kaart is niet uitgebreid, maar met voldoende variatie. Helaas werd de Angus steak rare opgediend, ipv medium, zoals verzocht. Het lamsrack was aan het karkas zelfs echt rauw, rose is de bedoeling, maar dit was niet goed. Bediening was OK en voldoende vlot. Slechts een iemand wilde nagerecht, torentje van aardbeienmousse/kletskoppen en yoghurt ijs. Prima van smaak maar heel erg veel voor een nagerecht. De prijs was naar verhouding tot gerechten acceptabel, echter we vonden het vooral jammer dat het vlees niet goed werd geserveerd.

aad15 aad15 14 augustus 2011

De afgelopen paar jaar is Park steeds verder afgegeleden: steeds iets duurder, steeds kleinere kaart en steeds kleinere porties. De enige reden dat ze ermee wegkomen is dat er in Leiderdorp niet veel anders is. We proberen ons geld dan ook zo veel mogelijk elders uit te geven. Vanavond kregen we onze "verse jus" aangelengd met Spa rood, leek wel sinas (maar dan voor een euro of vier). Een opmerking leverde alleen een ontkenning op.

Geef zelf je mening over Brasserie Park

LunchDiner