| Activiteiten | Brasserie, Catering, High tea | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Gisteren hier gegeten met vrienden voor een klein hapje, de zalmproeverij , erg lekker, mooi interieur!
leuke vlotte bediening.
Hier geweest en niks op service aan te merken; attent en met een glimlach. Net een verbouwing achter de rug, interieur ziet er gelikt uit. Eten was goed, en schappelijk geprijsd. Aanrader.
Gegeten op: 4 januari 2013.Mooi restaurant in een oude boerderij, gelegen aan de rand van een groot park. 's zomers een groot terras. Het eten is prima, de prijzen zijn aan de hoge kant maar de kwaliteit is er dan ook naar. Ik ben er een keer of 4 geweest en helaas was het iedere keer de bediening die een steekje liet vallen. Je moet niet "even snel" wat willen eten, het duurt allemaal erg lang. Zeker met een lunch is dat vervelend.
Het menu zier er wel redelijk gevarieerd en veelbelovend uit, maar de uitvoering stelde mij weer teleur. Er wordt met weinig liefde gekookt bij Park in Leiderdorp. Zonder toelichting kreeg ik zes gestoomde dimsums die niet op de kaart stonden in plaats van de bestelde Aziatische proeverij met gefrituurde dim sum, sashimi van zalm met wakamé, rettich-sesamsalade en een gember-wasabi vinaigrette. En toen ik voorzichting informeerde of het wel helemaal goed gegaan was met de bestelling deed men of de neus bloedde. Het personeel is ruim voorradig maar niet bijster alert. Het publiek bestaat dikwijls uit familie- en personeelsgezelschappen. De sfeer is nog steeds aangenaam, ook al begint het interieur een beetje sleets te geraken. Het blijft een mooi plekje daar bij de kinderboerderij.
Vandaag met de hele familie van een High Tea genoten bij Park. Alles was tot in de puntjes verzorgd, smaakvol en uitstekende service. Het heeft ons aan niets ontbroken. Het was prachtig weer en op verzoek stonden in no time alle tafels buiten op een plekje in de schaduw. Dit alles maakte deze familie reünie tot een bijzondere happening. Dank!
Gegeten op: 9 september 2012.Schrijf zelf een recensie over Brasserie Park
Schrijf hieronder je recensie over Brasserie Park. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | vanaf 09:00 |
| Lunch | 09:00 - 17:00 |