DL1978 7 februari 2011 | |
In januari 2011 hier heerlijk gegeten met een receptie. Verassend leuke ambiance,lekkere hapjes en goede sfeer. Ook goede muziek die op dusdanig volume stond dat je elkaar ook nog kon verstaan. |
Proever27307 3 februari 2008 | |
Wat een enorme tegenvaller was dit. Afgezet en In tijden niet zo slecht gegeten!
Proever6882 28 maart 2006 | |
Vriendelijke maar incompetente bediening. Couscous besteld met kip; wordt geleverd met rund. Vlees is -ondanks behoorlijk lange wachttijd - van binnnen koud. Na klacht daarover wordt vlees afzonderlijk van bord gehaald en in magnetron verhit. Partner vond haar maaltijd ook niet echt bijzonder. Gratis drankjes kunnen slechte indruk helaas niet compenseren. |
Proever36599 19 juli 2005 | |
Ik vond het publiek multi cultureel maar helaas te veel mannelijk publiek een soort turkse eethuis |
Proever30338 16 maart 2005 | |
live muziek met een v natuurlijk! |
Proever30338 22 februari 2005 | |
Sfeervolle inrichting, gevarieerde keuken, overheerlijke Harira! Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Kortom, de moeite van het proberen meer dan waard!! En niet te vergeten: iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag life muziek.
Geef zelf je mening over White Elephant