KeukenChinees & Japans
Openingstijden16.00-22.00

nvanveen nvanveen 7 augustus 2011

de beste nee, zeker niet. leerdam vind ik veel beter. er is weinig keuze wat voorgerechten koud betreft. ze hebben niet eens witte rijst. de susi is ook niet top. bij de wokgerechten heb je wel veel keus. de bediening is vriendelijk. het bijvullen van de gerechten wordt niet zo goed opgelet. verder is het niet zo prive, maar meer een eetschuur.

Proever_75 Proever_75 11 maart 2010

'Beste wokrestaurant van Nederland' in top 100 van Misset Horeca op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Ik kan hier een hoop minder subtiele en minder positieve woorden aan wijden, maar dat zal ik niet doen. Wel zeg ik, doe zelf eens vergelijkend onderzoek en ga naar Senso. Dan weet je 100% zeker dat de test echt niet klopt. Senso in het kort: sushi van amateurniveau, diepvries en derde rangs vis, groenten uit blik, te ver gegrilde vlees en vis, relatief beperkt aanbod en het restaurant heeft geen sfeer en uistraling.

Mick72 Mick72 1 december 2009

Senso wok is het beste wokrestaurant van NL (volgens Missethoreca). En het is lekker eten, maar de gelezen recensies snap ik niet. Je stelt zelf je wokgerecht samen dmv. het pakken van je vlees/vis of groente en je geeft de woksaus aan. Lust je het niet dan pak je wat gewoon wat anders. Het kan er soms erg druk zijn maar storend is dit niet, er is ruimte genoeg.
Prima als alternatief en gezellig met grotere groepen.

Top vijf beste wokrestaurants
1 Senso Wok & Grill, Vianen
2 Ni Hao Stadspaviljoen, Groningen
3 Wok Atlantis, Almere
4 Wok Atlantis, Arnhem
5 Wok in Vuur en Vlam, Almelo

ess ess 30 oktober 2008

het is net alsof je in een grote vreetschuur zit te eten.bediening is redelijk en echt veel keus qua wokken heb je hier niet echt.geen aanrader dus.

Proever34470 Proever34470 21 november 2007

Niet goed, niet slecht: ben in verscheidene wokrestaurants geweest. De formule is overal hetzelfde, ook hier. Nette zaak, mooie verse groenten en vlees en vis, geen luxe vlees zoals wild (ben ik elders wel tegengekomen). Chinees buffet wat minder uitgebreid, maar ach daar heb je de wok en grill voor. Lekker gegeten, nette en aardige bediening. Kwaliteit is gewoon zoals een wok hoort: snel en veel eten, niet meer niet minder. Omdat het niet zo druk was lagen de warme gerechten trouwens lang in de bakken, maakte de smaakt niet beter. Prima om nog een keertje te gaan eten, maar geen romantisch diner voor 2; juist voor groepen zeer aantrekkelijk.

Geef zelf je mening over Senso wok & grill restaurant