Roos55 Roos55 20 april 2012

Wij hebben er laatst gegeten. We hebben oa gebakken vis gegeten, het bord zag er leuk uit maar de vis was flauw, de gebakken aardappels wat zacht en niet heel erg warm. Je kreeg er een bakje salade bij, zag er op zich prima uit maar totaal niet aangemaakt met olijfolie oid. Ook stond er geen olie op tafel. Komt een beetje over als was knaagvoer erbij. Het desert was goed en leuk opgediend. De bediening is vriendelijk maar het duurt allemaal wat lang, zo druk was het helemaal niet.

Nee, ik zal er niet zo snel nogmaals naartoe gaan, jammer wat de locatie is erg leuk zo aan het water.

bobdebode bobdebode 4 oktober 2011

Afgelopen zondag (zelfde middag als onderstaande) hebben wij ook een bezoekje gebracht aan de Zeilhoek, en willen even dit kwijt.

Wij hebben juist heerlijk gegeten, en ja het duurde allemaal wat langer,(ca 35 minuten voor 6 lunchgerechten) maar dat is ook niet zo gek als je ziet dat er ruw geschat zo'n 175 vrijwel tegelijk het ethablisement binnenstormen.

Zelf heb ik het idee dat ze hier gewoon qua personeel (oktober, siezoen voorbij dus) geen rekening meer mee hebben gehouden.

Zelf zaten wij vermoedelijk naast de mensen van onderstaand bericht, en hebben iets opgevangen van een mevrouw uit de bediening ''dat ze vergeten zou zijn de bestelling door te geven aan de keuken'' vervelend absoluut, maar ook mensen die in de horeca werken zijn mensen!

Maar ondanks alles hebben wij met z'n zessen heerlijk gegeten, en zeg nou zelf.... een zaak waar het zo druk is kan toch helemaal niet zo beroerd zijn ?

Ons zien ze gauw weer terug, overigens is het daar als er ijs ligt ook altijd leuk vertoeven.

Ga zo door en succes!

Rogier, Joop, Roberto, Alissa, Petra en Eline.

RolB RolB 3 oktober 2011

Heel slechte service !
Mooie locatie, maar personeel en keuken konden het echt niet aan
bij een (eindelijk) mooie dag.

Op een gegeven moment kon er zelfs geen lunch meer besteld worden.
Ruim 1.5 uur zitten wachten op de bestelling.
Toen kwam men ook nog met een verkeerd gerecht aan.
Dit wilde men niet gelijk herstellen, maar het juiste gerecht zou weer achter in de wachrij komen....

Wij moesten ook drie keer vragen om te mogen afrekenen
(kregen sterk de neiging om dan maar zonder betalen weg te gaan).

Nooit meer heen op een zonnige dag!

mck76 mck76 10 november 2010

Afgelopen zondag hebben wij een familiebijeenkomst in de serre van de Zeilhoek gehouden. Wij hadden het meest uitgebreide lunchbuffet gekozen en het was een fantastische keuze. Bediening was perfect, heerlijk gegeten en lokatie ideaal. Bedankt voor de heerlijke middag.

Petra1970 Petra1970 13 september 2010

Zeer te spreken over de zeilhoek sinds de overname van het bedrijf begin dit jaar. Goede en eerlijk product! Leuke bediening, en zeer mooi decor, mede door de fantastische locatie!

slokop slokop 6 september 2010

4sept gegeten voor de 2e keer. broodje met twee kleine bakjes boter a 4 euro, brood koud niet gesneden, ligt een vleesmes bij zooitje. wat van gezegd, cynische opmerking van de pril jonge ober eet smakelijk en vergat pardoes mijn menukaart te geven. tournedos medium besteld a 25 euro(!!) was welldone. drie sate, taai verbrand en doorbakken vlees. zonde voor zo'n mooie locatie maar dit was voor mij de laatste keer.

Geef zelf je mening over De Zeilhoek