7.3
7.2

KeukenBrasserie
Openingstijden09.00-22.30

Chris_F Chris_F 15 mei 2012

Na een lange rit in de auto richting maastricht, om een dagje te winkelen, zijn we 's ochtends bij Vrijthof 9 begonnen met een kop koffie en een stukje vlaai, een heerlijke aardbeien vlaai met slagroom en schuim. Na een kijkje in hun menukaart hebben we besloten om hier in de middag te lunchen. Hoewel het heel druk was op het terras werden we herkend en werd er meteen voor ons gezorgd dat we een tafeltje buiten op het terras kregen voor te lunchen. De bediening was uiterst vriendelijk. Als lunch hadden we de clubsandwich met kip en spek , en gegrilde biefstuk op toast. Het was heerlijk. Omdat de lunch ons zo goed beviel zijn we na het winkelen terug gekomen om te borrelen en hebben we maar meteen ook hier avond gegeten om de dag leuk af te sluiten. Het Week-menuutje en vooral de spare-ribs waren heerlijk.
Vrijthof 9 bedankt voor de gezellige dag en tot de volgende keer!!!!

corneliapaulina corneliapaulina 22 januari 2012

De carpcio van zalm ....het bord was zo warm dat de zalm-carpacio gekookt was.
Toen ik vroeg als het nu een koud of warm voorgerecht was zei de onvriendelijke serveerste dat het koud moest zijn. Wel vreemd dat degene die dit voorgerecht bereid, niet opvalt dat het bord warm is, en dat dezelfde serveerste met dit antwoord ook niet opvalt dat het bord warm is.Ok, ik kreeg een nieuwe zalm-carpatio, maar helaas deze smaakte nergens na. De serveerster kwam even later exuus aanbieden en bood een glas wijn aan van het huis. Deze zette ze zo hard neer dat de wijn bijna het glas uitdanste.
Ik moet zeggen dat de mixed grill lekker was, alleen word er niet gevraagd hoe je de biefstuk gebakken wil hebben.
Je moet wel oppassen dat de stofdraden die aan het plafon hagen niet naar beneden komt vallen.
Ik kom hier nooit weer.

hans1109 hans1109 21 januari 2012

Vorige week zondagavond hier naar binnen gegaan. Het was een rustige avond op het Vrijthof, maar hier was het drukst. Buiten werden we al vriendelijk begroet door de ober. Met zijn tweetjes hadden we het weekmenu genomen voor 18.00 euro. Prijs-kwaliteit verhouding klopte helemaal, vooraf een carpaccio van ossehaas en als hoofdgerecht konden we kiezen tussen biefstuk met champignonsaus of een duo van vis met kreeftensaus, en als nagerecht een chocoladetaartje. De bediening was zeer vriendelijk . De volgende keer pak ik de spare-ribs want die zagen op de tafel naast ons zeer smakelijk uit .Dus tot de volgende keer.

NoelJelle NoelJelle 15 januari 2012

Gezellig restaurant, vriendelijke bediening en ondanks dat de zaak vol zat niet al te lang moeten wachten, we waren met 9 personen en iedereen vond het geslaagd! Prijs- kwaliteit is ok.
Gewoon een gezellige tent!

jeroen26770 jeroen26770 27 juni 2011

laatst hier heerlijk gegeten op een drukke avond , ondanks de drukte wist de bediening alles goed onder controle te houden. De spare-ribs zijn zeker een aanrader, goed gemarineerd. De bediening was vlot en vriendelijk, vooral de indische en spaanse jongen waren een goed duo. Wij komen zeker terug !!!!

Geef zelf je mening over Vrijthof 9