7.4
6.9

Samba Kitchen over zichzelf

Het restaurant biedt Braziliaans Churrasco - Rodizio - voor een vast bedrag een keuze uit de verschillende soorten gegrilde vlees, die door bedienend personeel bij u aan tafel wordt onbeperkt aangeboden en geserveerd. Typische braziliaanse gerechten op warm buffet, dagelijks verse salade bar, verse sappen, caipirinha..

1 2 3 4 5 ouder »

mercedes_lopez mercedes_lopez 10 mei 2012

Het concept: een klein buffet met gerechten, afgewisseld met een ober die gegrild vlees komt afsnijden aan tafel. Helaas is alles van zeer matige kwaliteit, het buffet is karig, met weinig verse producten en de warme gerechten zijn lauw. Denk aan: schaaltje komkommer, schaal tomaten, schaal huzarensalade, niets bijzonders. De gegrilde vleesspiezen zijn ook niet fantastisch, soms taai, smakeloos, etc. Zoals al eerder is gezegd, is de bediening erg vriendelijke en de cocktails worden aan tafel gemaakt, wat een leuk detail is. Maar verder zou ik het restaurant niemand aanraden helaas.

Renze Renze 11 april 2012

Hier op 10 april 2012 gegeten (twee personen). Gemengde gevoelens. We kwamen binnen en ging wat stroef. Er werd ons gevraagd of we hadden gereserveerd (de tent was, op een ander stel na, helemaal leeg). Toen ik zei "nee", was het van "ach, weet je wat, ga maar zitten". Wat raar was, aangezien het vrijwel de hele avond leeg was binnen. We waren de laatste die weggingen.
Dit ter ingeleide. De bediening was, zoals uit de andere meningen op deze site blijkt, inderdaad ontzettend vriendelijk. Het eten was inderdaad lekker, vooral de spiezen vlees die continue aangeboden werden. Wat mij alleen ontzettend verbaasde, was de rekening. Belachelijk duur! We hadden 4 caiprinhas (Braziliaanse likeur) bij het eten gedronken, waar eigenlijk alleen maar een baal ijsblokken inzat. Deze drankjes kostten EUR 10,- per stuk (EUR 40,- in totaal). Met ieder een bord eten en het vlees van EUR 27,50 (in totaal dus EUR 55,- voor het eten, zonder voor- of nagerecht, ook zonder koffie erna of iets dergelijks). Voor twee personen een bord eten met twee drankjes een rekening van EUR 95,- vind ikzelf echt belachelijk. Het was wel lekker en werden vriendelijk bediend, maar dit zijn geen prijzen voor zo'n tent.
Als je hier rond de twee tientjes voor eten en drinken kwijt zou zijn, zou ik dit restaurant iedereen aanraden.
je krijgt ook geen menu of prijslijst aangeboden, het gaat van: "ga maar ergens zitten, zie maar even wat je doet", en ziet ineens een buffet, waarna later een man met spiezen vlees langskomt, er wordt je caiprinha aangeboden, en dan wordt een rekening van EUR 95,- gepresenteerd. Nogmaals: vriendelijke bediening en redelijk eten, maar vreemde gang van zaken.

rondeloos rondeloos 17 januari 2012

Hier op 16-1-12 gegeten. Een gewoon restaurant zonder pretenties. Niet echt bijzonders, maar nu eens onder de vlag van Brasil. Het buffet is gewoontjes, wat je ook elders vindt. Echter de stukjes vlees die vers van de grill komen zijn overheerlijk. De bediening is erg aardig en en maakt heerlijke coctails, zonder deze echt op te dringen.

Hans1974 Hans1974 16 oktober 2011

Leuk, lekker en gezellig!

zibi82 zibi82 23 juni 2011

Tasteful combination of food (expecially meat) and cocktails, good service in this simply but nicely decorated restaurant.

DJac DJac 9 oktober 2010

Standaard Amsterdamse eetkantine, echter ditmaal Braziliaans in plaats van Indo/Chin/Surinaams. De bediening is vrolijk en behulpzaam en maakt prima cocktails. Van het koude en warme buffet werd ik niet warm, maar van de grote spiesen vlees die welhaast oneindig vaak uit de keuken werden gedragen (o.a. kogelbiefstuk, stierennek en entrecote) ging ook mijn hart sneller kloppen.

Hessel Hessel 9 augustus 2010

Heerlijk gegeten en gedronken. Vlees was super. Bediening heel vriendelijk.

mtw1973 mtw1973 19 april 2010

Overvloed aan vlees! Fantastisch buffet en voor iedereen die heimwee heeft naar Braziliƫ een absolute aanrader! Bij de feijoada en de rodizio is alle heimwee verdwenen en waan je je in Braziliƫ! Topavond gehad en ik kom zeker terug!

Sonja64nl Sonja64nl 27 februari 2010

Samba Kitchen is a very nice place for an excellent dinner. The food was all fresh and colorfull. The 'salad bar" contained al kinds of warm and cold, traditional Brazilian food. There was an option of also having grilled meat, being cut on your plate by the table. So for meatlovers, this is especially attractive. But the salad bar contained enough variety to have a very lovely dinner.
There was live music alternated with recorded music. The recorded music was very Brazilian but sometimes a bit too loud to have a nice conversation.

jaapkees jaapkees 21 februari 2010

ongezellige sfeer, alleen maar vlees, ongeinteresseerde bediening: ik vond er werkelijk niets aan.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Samba Kitchen