1 2 3 4 ouder »

R_Artes R_Artes 14 oktober 2011

Nice quality food, well presented and lots of it. Service was slow but we were with 13 people, so that's maybe why. This is a typical bar, very noisy and not very comfortable, and very dimly lit. Kortom, the good food makes up for the less good things.

dz dz 4 oktober 2011

Op een zonnige maandag middag, ongeïnteresseerd personeel, een doodgeslagen biertje, maar dat hoorde zo volgens het meisje uit de bediening en 6 kaashapjes voor 7 euro, maar dat waren ook wel hele bijzondere hapjes volgens de jongen uit de keuken. Kortom bij de buren zit je beter, nooit iets te klagen over de kroegen op het plein, maar Leopold is echt een uitschieter naar beneden.

amelie1977 amelie1977 14 juni 2011

Eten was zeker beter dan het gemiddelde café in de stad, maar helaas bedroevend, ongeinteresseerd personeel. Onze vraag aan hen "kunt u mij vertellen welk kruid er om mijn vis heen zit, want ik vind het zo lekker" werd weglopend en puffend beantwoord met "je dacht toch niet dat ik daarvoor naar boven ga lopen in deze drukte?!?!" Gemiste kans Leopold.....

sjoster sjoster 18 maart 2011

Woensdagavond gegeten bij Leopold. Leuk eetcafe voor een snelle hap. Vooral veel studenten. Kleine kaart, maar geen probleem iets te kiezen. Eten was goed te doen. Service iets minder. We zaten achterin en er was maar 1 personeelslid in de bediening. Net te weinig voor het aantal personen dat kwam eten op dat tijdstip.

lecap lecap 8 november 2010

Een keer heerlijk gegeten en een keer slecht. I.t.t. eerder berichten kwam het barpersoneel juist veel te vaak om bij te schenken.

Vaak-uit-eter Vaak-uit-eter 17 november 2009

Mijn oprechte mening: wat een verrassing. Ik loop er al 3 jaar voorbij, Het Plein, massaproduktie dacht ik altijd. Uit pure nood vanwege tijdgebrek hier binnen gestapt met een collega. Aankleding eetgedeelte kan/moet gezelliger, maar eten maakt bijna alles goed. Gezellige en "open" bediening. Meldde dat er een nieuwe keukenbrigade was, nadat de oude er met de pet naar had gegooid. Weet niet hoe het eerst was, maar de runderlende, in combinatie met "pecorino"-kroketjes (schapenkaas; nog nooit van gehoord, zeer origineel) en heerlijke groenten was prima. Desserts en voorgerechten helaas niet geproefd vanwege vergadering maar ruime keus en achteraf spijt. Eerlijke prijs: niet duur, ook geen prikkie, gewoon prima. Kroeggedeelte oogt zeer gezellig, achterin kan nog wat aandacht gebruiken

korenwolf korenwolf 27 augustus 2009

Eetcafe met de nadruk op cafe. Meer gespecialiseerd in borrels en borrelhappen (en daar erg goed in), dan in het eigenlijke restaurantdeel. Kwaliteit van het eten komt overeen met wat je ervoor betaalt, maar meer ook niet. Vervelend is dat op zonnige dagen er regelmatig een onderbezetting aan bedienend personeel aanwezig blijkt, waardoor je op het terras zeer lang moet wachten voor je de kaart en/of je bestelling krijgt. Mijn advies zou zijn de bier/drankkaart en de bediening uit te breiden en het restaurant fors in te krimpen. Voor wie lekker wil eten zijn er immers betere opties op het Plein.

Proever69884 Proever69884 12 januari 2008

onlangs gegeten met vijf personen in Leopold, wat een verademing! Gezellig zitten in een kroegambiance maar toch heel lekker eten krijgen! Wat een surprise! De mannen achter de bar / in de bediening doen alles uit hun hoofd, en hebben alles onder controle. Wat mooi om te zien dat daar geen stropdas voor nodig is, maar wel een leuke babbel. Kwaliteit en relaxed zonder allerlei hippe poespas gaan toch samen! zalm met een gefrituurd ei: zalig! Plain zoals zalm hoort te zijn!

Proever48483 Proever48483 17 april 2007

Buiten zit je hier natuurlijk altijd goed, maar binnen vond ik het ook prima. Jammer dat de kaart niet hetzelfde is als die op de site, dat is een minpuntje. Als voorgerecht had ik een \'bombe\' van carpaccio met sla met een tomatenantiboise (die was geweldig!). Als hoofd had ik visjes met een zalige aardappelpuré met groenten. Echt heel lekker. De bediening door Leo was ook prima, niks op aan te merken. Ik vind dit eetcafé echt een aanrader om naar toe te gaan.

Dave Jansen Dave Jansen 20 augustus 2006

Personeel was snel en zeer attend tijdens onze borrel afgelopen weekend. De gerechten zijn weer eens wat anders dan de standaard sate of biefstuk die je normaal in de horeca krijgt.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Leopold