ces 6 maart 2012 | |
Dit restaurant is sinds begin dit jaar gesloten.
patricia12 22 juli 2011 | |
Veel ruimte binnen en buiten, faciliterend personeel en genoeg parkeerruimte |
rotterdammer 15 juni 2010 | |
De watertaxi legt aan voor de deur! Eten, drinken én bediening verdienen een tien met een griffel. Restaurantbezoekers die ontevreden de deur uit lopen, hebben hun 'klachten' niet aan het personeel laten weten.
Proever37290 20 november 2005 | |
Ik heb er zalig gegeten. Prettige bediening.. Vroegen om een glas kraanwater en er kwam gelijk een hele kan. Kunnen andere restaurants nog wat van leren. |
Proever3007 20 november 2005 | |
Heerlijk Hollands eten zoals je dat zelf zou kunnen doen; varkenshaas met roomsaus, gebakken aardappelen en groenten en sla (als voorbeeld) Alles opgemaakt op prachtige borden en geserveerd door wel heel erg gastvrije en joviale ober. We hebben met ons vieren!! honderd euri betaald en dat is dus incl. voor- hoofd- en nagerecht en drankjes! GAAN! |
Proever38514 15 september 2005 | |
Goede service, leuke gastheer, aan alles is gedacht. Goed te combineren met een bezoekje aan de Euromast. Nicole en Dennis we hebben een onvergetelijke herinnering! |
Proever30067 23 februari 2005 | |
goed eten tegen een redelijke prijs |
Geef zelf je mening over de Zingende Zeeleeuw