| Keuken | Italiaans & Pizzeria |
| Huiswijn per fles | €17.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | Ma t/m zon van 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
arvid 28 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten, gastvrije bediening eindelijk een Italiaans restaurant met een veelzijdige kaart.
Robert123456789 27 juni 2011 | |
Net gegeten met mijn kinderen. Pizza salami. Merkwaardig gemaakt. De bodem was op zich goed. Ipv salami was er Chorizo gebruikt. Tevens rauwe uien(!) en jonge Nedeflandse kaas. Het geheel was zo vet dat we alle drie misselijk werden. We zijn echte pizza kenners. Dit was een grote teleurstelling. De bediening deed niets met mijn opmerking. Jammer |
Inufood 13 maart 2011 | |
Bah, had pasta besteld, eetgenoot kreeg alle saus, ik alle pasta. Veel te zout, Spaanse peper ontbrak, geen parmesan. Bleek dat hulpje t had klaargemaakt, niet de chef..ja en? Verder is de afhaalpizza wel goed! |
Irene153 3 augustus 2010 | |
Vandaag gegeten bij Bella Roma echt heerlijk. Er is een grote keuze in pizza's echt uniek. Verder is het erg sfeervol ingericht. Ik kan Bella Roma aan iedereen aanraden. Hier verkopen ze dus echt een Italiaanse pizza. |
The Joker 25 mei 2010 | |
We hebben vanavond héérlijk gegeten, het begon al goed met een smakelijke amuse. Het voorgerecht was geweldig, maar de pizza Bella Roma overtrof echt alles!!!! We komen snel nog eens terug hoor!!! |
Geef zelf je mening over Bella Roma