Dit zie je niet vaak meer. ‘Bij dit restaurant staat service nog hoog in het vaandel.’ ‘Zelfs bij drukte wordt er regelmatig gevraagd of alles naar wens is.’ Ook ‘de kwaliteit is constant’ en ‘de wijnkaart mooi samengesteld’. De daghap wordt zelfs ‘in één woord geweldig’ genoemd. Is er dan helemaal geen minpuntje? Jawel, ‘er zou wat meer groente bij de gerechten geserveerd mogen worden’.
Vanavond heerlijk gegeten in De Kleine Visser Visser nieuwe stijl. In één woord fantastisch. De make-over is geweldig nu in het pand van voorheen Le Pêcheur. Zeker voor herhaling vatbaar, we komen snel weer terug.
Gisteravond hebben wij bij De kleine Visser een bijzondere avond gevierd met onze familie en vrienden. Deze avond werd zeer goed verzorgd door alle medewerkers en wij hebben goed gegeten, gedronken en het heel erg naar ons zin gehad. Wij waren hier vaker met een kleiner gezelschap geweest, maar ook deze avond met 19 personen is helemaal volgens onze wensen verlopen. Dus zowel voor kleine als grotere gezelschappen een aanrader om in een informele, maar goed georganiseerde en sfeervolle omgeving te eten.
Vorige week bij de grote broer geweest, en vanavond bij De Kleine Visser.
Hier ook heerlijk gegeten, gezellige service. Relaxte sfeer en je voelt je hier ook welkom.
Met een groep van 10 personen hier gegeten.
Het merendeel had gekozen voor de hertenbiefstuk, begeleid door een ratatouille. Ikzelf koos voor de slibtongetjes. Ieder kreeg het hoofdgerecht geserveerd, maar ikzelf nog niet want er wa "een ongelukje in de keuken". Dat kan natuurlijk gebeuren, maar is wel vervelend als ik nog tien minuten moet wachten en de anderen al aan het eten zijn. Vervolgens krijg ook ik mijn hoofdgerecht. Twee slibtongetjes (gefrituurd?) zonder enige saus, maar wel met dezezelfde ratatouille, waarin onder meer aubergine en paddestoelen. En dat is geen gelukkige combinatie, vind ik althans.
Na afloop heb ik mijn mening te kennen gegeven en de enige reactie die ik kreeg was: "dat is door de chef nou eenmaal zo besloten". Ongehoord vind ik dit.
Afgelopen zaterdag hier voor de derde keer gegeten. Iedere keer is goed bevallen, dus de kwaliteit is constant. Goede, correcte en vriendelijke bediening en een mooie wijnkaart zonder pretenties. Tot slot ook een prima prijs-kwaliteitverhouding voor zowel eten, ambiance als wijn.