| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De afgelopen week heb ik hier wederom gegeten. Bediening is altijd vriendelijk, maar niet altijd even efficiënt; te weinig glazen op tafel, moeite met serveren, borden laten vallen, etc komt regelmatig voor. De sfeer in het restaurant is overigens wel prima, mede omdat het er eigenlijk altijd gezellig druk is. De huiswijnen zijn goed geprijsd en lekker voor zowel aperitief als bij het eten.
Over het algemeen ben ik vooral te spreken over de voorgerechten, zowel vis als vlees, die op grote schalen geserveerd worden, erg gevarieerd en erg lekker. De hoofdgerechten zijn ok, maar wel een beetje eentonig van smaak (zowel de pasta's als pizza's). De nagerechten zijn niet erg bijzonder, alsof niet alles zelfgemaakt is maar ingekocht/voorverpakt. Dat laatste is jammer want het trekt het hele diner naar beneden.
Overall wel een restaurant om lekker en gezellig te eten, maar na het hoofdgerecht gewoon een lekkere koffie of extra glas wijn te bestellen en geen nagerecht.
Op de eerste avond dat je in 2013 buiten kunt zitten heerlijk aan straatzijde kunnen borrelen. Heerlijke frisse witte wijn en lekker ongedwongen allerlei antipasti eten. We begonnen met een mooie schaal met rauwe ham en heerlijke brood met kruiden en olijfolie. Dat was werkelijke smullen, de ham zo mooi en dun gesneden. De bijzondere bruschetta's waren eigenlijk nog lekkerder en belegd met allerlei verrassende producten om je vingers bij af te likken. Afsluitend nog een grote pizza besteld met champignons, een pizza zoals je die ook in Italië kunt eten. Het was in alle opzichten een heerlijke avond.
Gegeten op: 12 april 2013.Mangiare blijft toch echt mijn favoriet om te lunchen in Eindhoven. De panini met rundercarpaccio is door de truffelcreme heel bijzonder en overheerlijk. Vers geschaafde parmezaan erover, maakt het helemaal af. De huiswijnen zijn ook goed en de sfeer is top. Een minpunt is de prijs van het water.
Gegeten op: 11 april 2013.twee keer een goede lunch gegeten bij Mangiare. Smakelijk, niet opzienbarend maar ok in prijs/ kwaliteit verhouding. Gezellig, maar wel erg rumoerig. Prima bediening.
Gegeten op: 16 maart 2013.
Mangiare staat in Eindhoven bekend als een zeer goed Italiaans restaurant waar het 'zien en gezien worden' is. Gelukkig heeft 'de gewone mens' daar geen last van. De bediening is vriendelijk tegen iedereen en uiterst effecient. Het is wel noodzaak om te reserveren want het zit altijd stampvol, indien dit niet lukt hebben ze gelukkig ook nog de meeneemservice.
Op de kaart staan typische Italiaanse gerechten waarbij ook de pasta's en pizza's niet ontbreken, helaas voor ons waren veel gerechten niet meer te bestellen (3 van de 4 gekozen voorgerechten waren 'op' en ook niet alle hoofdgerechten waren voorradig). Om het leed te verzachten kozen we voor de antipasta vis, antipasta vlees en bruchetta's om te delen met z'n vieren en dat bleek een uitstekend alternatief. Heerlijke hapjes die ruim voldoende waren. Het hoofdgerecht smaakte ook prima, maar was enigzins een beetje saai na het verrukkelijke voorgerecht. In plaats van friet als supplement serveert Mangiare spaghetti. Wees trouwens voorbereid op veel knoflook want dat zit in bijna elk gerecht. Het kaasplankje als toetje werd vergezeld van een truffelhoning en een passende dessertwijn en smaakte ook hemels.
Mangiare is een druk en gezellig restaurant waar men heerlijke, authentieke Italiaanse gerechten serveert. Mijn favoriete restaurant in Eindhoven. In de zomer kun je buiten in de tuin in het zonnetje zitten waar het Italiaanse gevoel helemaal tot z'n recht komt. Aanrader!
Schrijf zelf een recensie over Mangiare
Schrijf hieronder je recensie over Mangiare. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 11:30 - 23:30 |