8.0
8.0
Toon telefoonnummer (0344) 627 959

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenBistro, Hollands, Internationaal & Algemeen

sputten sputten 30 maart 2010

De lachende gans is mijn favoriete restaurant in Tiel. Prijs-kwaliteitverhouding is top (4-gangenmenu voor 29,50 inclusief karafje wijn). Gezellige, ongedwongen entourage met servicegerichte bediening.

Yvonne1 Yvonne1 1 januari 2010

Ik heb hier op eerste kerstdag gegeten samen met mijn man. Er was een kerstmenu, met een keuze uit 3 of 4 gangen. Ik koos voor de carpaccio van rund en mijn man ging voor tonijntartaar met fijngesneden rettich, avocadozalf en soja-sasam dressing. Tussendoor een wildbouillon met paddestoelen en bosui. Als hoofdgerecht een tournedos van het Belgisch blauw rund met een saus van rode port en gerookt buikspek. Voor mijn man: Op de huid gebakken zeebaars met een saffraanrisotto en een salade van tomaat en Hollandse garnalen. Het dessert was een grand dessert van 5 verschillende kleine gerechten en mijn man koos voor het kaasplankje met vijgen-rozemarijn brood. Het eten was perfect op smaak, mooi opgemaakt en mooie verse producten.
De bediening was erg netjes en correct op een leuke manier. Ze maken tijd voor een praatje en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Het was druk in het restaurant, maar hebben geen moment lang hoeven wachten op drinken.
Het restaurant was in een rustige kerstsfeer gestoken. Mooie bloemstukken op de bar en kasten. Tafels waren mooi en simpel opgedekt. Linnen servet, wijnglas en waterglas, voor- en hoofdgerecht bestek. Gezellige kerstmuziek op de achtergrond. De wc is helemaal compleet wat je nodig hebt, deodorant, geurtje, haarlak, noem maar op. Echte handdoekjes om je handen af te drogen.
Als je in Tiel uit eten wilt moet je absoluut hier zijn!!!

Christiene Christiene 6 december 2009

Gisteravond zijn we weer wezen eten, en we hebben genoten van het maandmenu. Wat een goede kwaliteit!! Wat mij betreft staan ze bovenaan. Een echte aanrader voor mensen die kwaliteit,gastvrijheid ,en gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Wij blijven zeker komen en verheugen ons nu alweer op de volgende keer.

wimwassink wimwassink 29 oktober 2009

Gisteren 28 oktober slakken gegeten. Het zijn veruit de beste die ik ooit in Tiel en wijde omgeving gegeten heb. Mijn partner zei hetzelfde over de tomatensoep. Echt twee aanraders, evenals overigens de heerlijke lamsbiefstukjes.

Proever42856 Proever42856 1 april 2009

Altijd top eten bij de Lachende Gans! Vriendelijke bediening en heerlijke gerechten voor een goede prijs! Een aanrader!

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00