Fantastisch gegeten. Asperges met zalm. Grote zachte asperges, goede sous, prima wijn.
Enig minpuntje: het gerecht koelde gauw af. Bord niet goed voorverwarmd. Jammer. Maar we komen zeker terug! Want de gerechten, bediening en sfeer zijn prima!
Lekkere gerechten die mooi gepresenteerd worden. Prima wijntje.
Bediening vriendelijk en attent.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Leuke verrassing: bij het bestellen voor 18 uur is het kindermenu gratis!
Ik heb hier gegeten met 8 personen. Het opdienen duurde lang het eerste gerecht was al lauw en het laatste gerecht warm. Jammer dat ze het niet sneller opdienden, je wacht tot dat ieder zijn bord heeft, dat moet je hier dus niet doen. Werd niet gevraagd of er genoeg frietjes en dergelijke was.
Eten was redelijk.
Ben er regelmatig geweest, en het is echt heerlijk!!! gezellig en zeer vriendelijke personeel. De slechte meningen kloppen ook niet naar mijn meneing!!! Het eten is geweldig lekker en supper vers! echt een aan beveling om daar te eten, We komen er bijna elka maand.
Op een doordeweekse dag hier gegeten. Eerste stuk van het restaurant bij het raam zat redelijk vol. Was aangenaam toeven.
Opvallende, aparte gerechten op het menu. Wij hadden van alles wat tijdens ons bezoek (met zijn 4-en waren wij), van vlees tot vis (zelfs een soort sushi) aan toe en alles smaakte goed.
Lekkere witte zoete huiswijn. Salade had wel met wat meer fantasie gemaakt mogen zijn (maar waar is dat wel in orde tegenwoordig?)
Bediening was vriendelijk en attent.
Leuk restaurant om ontspannen te eten en zeker nog eens terug te komen.
Geef zelf je mening over Diggels eetcafe in het oude postkantoor