Lekker, leuke ambiance, vriendelijke bediening en voor elk wat wils op de kaart. De gerechten zien er mooi en vers uit en de smaken zijn soms heel verrassend. Een aanrader
Ruud,
Afgelopen donderdag gegeten met collega,s bij Zebs.
Over het eten waren wij in z,n algemeenheid tevreden, maar in de keuze van de gerechten was naar mijn mening te vaak kaas verwerkt. Als je niet van kaas houdt is de keuze zeer beperkt, of moet men de gerechten aanpassen. Er hing in het begin van de avond een misselijkmakende putlucht, volgens de bediening afkomstig van het riool. Gelukkig verdween deze na één uur.
Vanwege de overvolle ruimtes werd het later op de avond onaangenaam warm, extra aandacht aan de luchtverfrissing kan geen kwaad. Bediening was prima, maar kan scherper twee maal werd één van onze gasten vergeten met de drankjes. Slot conclusie prima eten, locatie, en prijs kwaliteit die klopt maar extra aandacht en puntjes op de I maakt het completer.
Heel goed restaurant met gerechten die iedere gang van dezelfde proportie zijn. Dit allemaal voor een eveneens zelfde prijs. Gerechten zijn erg afwisselend en erg lekker. Heb hier meerdere malen gegeten, ook met een groep. Dit restaurant heeft de service hoog in het vaandel staan, bediening is erg attent en vlot. Dit is zeker een aanrader!
Ik kom niet zo vaak, maar als ik er ben is het wel genieten. Het eten is goed en verrassend.
De fusion twist is soms en smaakexplosie en dan weer heel verfijnd. Daardoor kan het een mij meer bekoren dan het ander. De presentatie is ook altijd goed verzorgd en eetlust opwekkend. Ik kom er graag. Enige minpuntje is in mijn beleving is de eenzijdigheid van de gasten, allemaal jasje dasje en een beetje poeha! De service is hierdoor ook iets te formeel wat mij betreft, maar wel erg vriendelijk en goed.
Maandag
Dinsdag