Meestal gaat het goed, maar soms ‘slaan ze hier echt de plank mis’. De ‘kwaliteit van het eten’ valt tegen en ‘het personeel komt wat geïrriteerd over’. Ondanks alles is het zeker ‘een mooie tent met topuitzicht’, waardoor je eigenlijk gewoon een keer de gok zou moeten wagen. Sommigen vinden de kritieken namelijk ‘zeker niet terecht’ en uiten ‘alleen maar lof’.
De gerechten zijn hier van een zeer middelmatig eetcafé niveau. Wij aten hier met een groepje waarvan twee de rib-Eye bestelden. Ik heb zelden een dergelijk slecht stuk vlees op m'n bord gekregen. Het was te taai om door te snijden en niet weg te krijgen. Het enige positieve was dat de borden (na te hebben geklaagd) direct werden weggehaald en we een nieuw gerecht konden bestellen. Niet meer dan normaal overigens. Vervolgens is de rest al klaar met eten voordat jij kunt beginnen. Niet echt een geslaagde ervaring dus. Ik denk dat ze op zoek moeten naar een echte kok.
Over het terras met een heerlijk uitzicht op de Nieuwe Waterweg ben ik zeer positief en ik kom daarvoor zeker nog wel terug met misschien een klein hapje. Ons diner met een groep verliep uiterst rommelig, vooral bij het hoofdgerecht kwam alles met horten en stoten op tafel. Bij de hoofdgerechten (goed van smaak)werden kleine porties groente geserveerd die nergens naar smaakten. De bediening was vriendelijk maar niet steeds attent. Ik ga er dus niet meer eten, zeker niet met een groep.
Lunch. Om te beginnen op deze warme dag een rose met een kannetje water graag. Domper, geen water, discussie aan tafel. Kaart viel tegen wat betreft de salade's, een salade met warm vlees??? dan maar een simpele tosti. Of het niet mogelijk was voor ons beide dametjes er een schaaltje salade bij te doen. Werd geregeld. Rose werd geserveerd met een glas water (top), tosti met een heerlijke salade. Kijk, dat heet nu meedenken met de klant. Goed gegeten, heerlijke frisse salade, vers en goed van smaak. Maar minpuntje blijft, dat water, nodigt mij niet uit om te komen dineren, immers ons standpunt blijft voor water betalen wij niet. Prachtig lokatie trouwens, bediening was goed. Voor een lunch kom ik nog wel eens langs onder de voorwaarde dat ik bij mijn rose een glas water krijg :)
Hoe het eten hier is? Geen idee, zover kwamen we niet eens. Terras vol, hele serre leeg. Tafels zijn gereserveerd blijkbaar. De eerste twee personeelsleden kunnen me helemaal niet helpen. De eigenaresse (eerder ook al genoemd) kan alleen maar bot melden dat het niet mogelijk is om binnen even te wachten met een drankje tot er buiten een tafeltje vrij is. Het feit dat wij een 87-jarige dame bij ons hadden die slecht ter been is was geen enkele reden om ook maar enige flexibiliteit te tonen. Wij hebben eieren voor ons geld gekozen, en zijn lekker ergens anders gaan eten. Hier komen we dus echt nooit meer! Wat een horken...
Wij hebben bij 't Oeverbos onze huwelijksreceptie en aansluitend buffet voor ca. 50 personen genoten. Zowel wij als onze gasten waren zeer lovend over de kwaliteit van het eten, de locatie, het personeel, de sfeer. TOP!. 2e Kerstdag 2010 een prima buffet genoten met onze kinderen. Wederom super verzorgd, van uitstekende kwaliteit, vriendelijk personeel. TOP!
Verder komen mijn vrouw en ik regelmatig in 't Oeverbos voor lunch en diner. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten, het aardige personeel, de sfeer en de locatie.
Ga zo door mensen van 't Oeverbos. Een grote pluim van Nel en Tjerk!
Geef zelf je mening over Café-restaurant 't Oeverbos