Gewoon verrukelijk. De befaamde bagel met warme hoemoes, auberginepuree, gedroogde tomaten en avocadosalada is een meesterwerkje. Ik was bang dat zoveel sterke smaken met elkaar zoudne vloeken, dat de hoemoes de avocado zou overheersen, maar het is allemaal prachtig in balans. Echt een aanrader!
De best bagels in town! Bedekt met warme geitenkaas en pittige aubergine of met humus, heerlijke combinaties met avocado. Kipschnitzel of kaas met pecannoten, maar ook typische desserts uit de Ashkenazy keuken zoals maanzaad koekjes of cheesecake. Begeleid door gezonde versgeperste vruchtensmoothies geserveerd door uiterst vriendelijke internationale bediening uit alle windstreken.
Bagel Nash is een aardige plek om te lunchen als je tenminste van bagels houdt en daarmee je lunch kan doen. Het is een veredelde broodjeszaak en zo is het ook precies goed. Eigenlijk zou er een aparte categorie voor dit soort zaken op Iens moeten zijn, evenals alle winkels die temidden van de echte toprestaurants staan vermeld. Verder een prima gelegenheid en goede prijs kwaliteitverhouding.