| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €35.00 |
| Openingstijden | 17.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Pansa2 7 augustus 2011 | |
Veelzijdige kaart (goed burgerlijk eten) met aparte gerechten, zoals stokvis. Leuke ambiance en vriendelijke bediening. Eigenaar heeft een aparte stijl, maar is heel vriendelijk en behulpzaam. Eten goed, hotel is uitstekend met voortreffelijk ontbijt klaargemaakt door eigenaar. Zijn omelet is super. |
wij allemaal 20 maart 2011 | |
Het eten is goed, lekker van smaak en prima bereid.de bediening is vriendelijk.De eigenaar heeft een eigen stijl van omgang met gasten maar dat bevalt ons prima. Blijf jezelf, geen poespas en geniet van het lekkere eten.
eva128 28 februari 2011 | |
Ook al is het een hele tijd geleden dat wij daar zijn geweest, toch nog even mijn mening hierover omdat ik me herkende in de slechte beoordeling die er al stond. Inderdaad, een vreselijk ongemanierde eigenaar die ons tegen 23 uur (we logeerden er ook) zonder dit te melden alleen liet in het restaurant en zelf vertrokken is, nadat ie alle lampen in de hal en op de trap uit gedaan had. Waarschijnlijk gepikeerd omdat wij niet ingingen op zijn verzoek om koffie en thee te bestellen ter afronding, omdat we nog een glaasje wijn wilden drinken. SCHANDALIG, dit hebben we nog nooit meegemaakt!! Oh ja, kwaliteit eten: zeer middelmatig. |
Wendy73 26 maart 2010 | |
Een bijzonder restaurant, anders dan alle anderen. Eten kan van een eenvoudige pasta tot aan een verse kreeft uit het homarium. Het eten is niet heel apart maar wel gewoon goed. De bediening is verrassend, geen doorsnee ja-knikkers maar wel gastvrij en een tikje eigengereid. De fles wijn komt gewoon op tafel en je ziet maar wat je eruit opdrinkt, dat wordt later soepel verrekend.
lob 18 juli 2009 | |
Wat een verschrikkelijke tent!! De eigenaar heeft geen enkel fatsoen. Bij binnenkomst word je genegeerd. Na 1,5 uur wachten (we hadden wel netjes gereserveerd) hebben we nog geen tafeltje. Er wordt geen excuus of drankje aangeboden. Je moet zelf vragen of je ajb wat brood mag, want om half 10 heb je toch wel trek. Als we vragen hoe lang het nog gaat duren, snauwt hij wat terug en roept 'anders ga je toch weg'. Inderdaad, goed idee. We zijn meteen vertrokken. En komen hier nooit meer terug. Mocht je nog twijfelen over deze tent: ga niet! |
Geef zelf je mening over Amadeus